Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'upnp'

4 találat

  1. Internet váltás után mikor megkaptuk ezt a csoda sagemcom 5670 es csodát azóta lényegébe nem tudok senkire rá csatlakozni meg ha rám is csatlakoznak nem töltenek be. Próbáltam meg keresni a hibát maga a játék fejlesztő céggel is felvettem a kapcsolatot de semmi .DNS beállítással tűzfallal is próbálkoztunk közbe kiderült nem volt bekapcsolva az UPNP ennek bekapcsolásával se oldódott meg a helyzet próbáltunk manuálisan is port forwardingol de sajna sokra nem mentünk vele. https://www.youtube.com/watch?v=XTQ3CLp16ys
  2. Üdv! Modemcsere után egy olyan problémába ütköztem, hogy a hálózaton működő két Xbox ONE NAT-ja időközönként átvált moderate-re, illetve strict-re. Ez azt eredményezi, hogy a játék, amivel játszunk, disconnectel. Teljesen véletlen időközönként történik, valamikor egy órán keresztül n incs semmi gond, valamikor 10 percen belül háromszor. Próbáltam a UPNP-t kikapcsolni és port forwardolni, de valamiért úgy nem tudtam összehozni az open NAT-ot. Az szerintetek megoldás lenne, ha vennék egy másik routert, amire rádugnám a két xbox-ot és az annak a routernek az ip-jét tenném be a Kaon-ban DMZbe? Bármilyen megoldást szívesen vennék, mert kezdek feszült lenni!
  3. Van egy Synology DS218play NAS-om. Nem rég kicserélték a router egy F@st 5655v2 AC tipusú, Sagemcom gyártmányúra. Első alkalommal siekrült a portokat összekonfigurálni a NAS saját szoftverével, szépen upnp-n megnyitotta az összes portot amire szükség volt, hibtlanul elértem a ddns-en. Most viszont újra kellet konfigolnom a NAS-t, és már nem ismeri fel az upnp-t, azt írja nincs a hálózaton ilyen adatútválasztó. A routeren be van kapcsolva az upnp, de az istenért nem akar műkődni. Már indítottam újra a NAS és a routert is, factory reset, minden megvolt. Teljesen tanácstalan vagyok, és így használhatatlan a NAS-om.
  4. Sziasztok! Van egy Raspberry PI 3B+-om és tettem rá egy PLEX szervert. A PLEX szerverrel ellehet érni a filmeket stb távolról is. Helyileg tökéletesen elérem a szervert. Ha a remote control nincs megcsinálva akkor a PLEX lekorlátozza a videó minőségét 328P-re. A problémám ott kezdődik, hogy nem tudom beállítani a 5665v2 AC telekomos modemen, hogy legyen port forwarding hozzá. Router nincsen hozzá külön. A PLEX oldalán ezt a linket adják, hogyha ilyen probléma van, de ezek alapján sem jön össze. Mi lehet a probléma oka ?