Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: '5655'

4 találat

  1. Sziasztok! Nem rég a Sagemcom F@st 5655v2 AC optikai eszközön szoftver frissülés történt SG3G10000494-ről SG3G10000604 szoftver verzióra. Az eszköz felületén frissítés után változást nem láttam, működésben változást nem tapasztaltam eddig! Az IPV6 protokoll továbbra sem működik, korábban egy szakértő azt mondta, hogy szoftver frissítése után ez az eszköz is támogatja, eddig semmi változás. Másoknak van ezzel kapcsolatban tapasztalata, észrevétele?
  2. Sziasztok! Van egy Raspberry PI 3B+-om és tettem rá egy PLEX szervert. A PLEX szerverrel ellehet érni a filmeket stb távolról is. Helyileg tökéletesen elérem a szervert. Ha a remote control nincs megcsinálva akkor a PLEX lekorlátozza a videó minőségét 328P-re. A problémám ott kezdődik, hogy nem tudom beállítani a 5665v2 AC telekomos modemen, hogy legyen port forwarding hozzá. Router nincsen hozzá külön. A PLEX oldalán ezt a linket adják, hogyha ilyen probléma van, de ezek alapján sem jön össze. Mi lehet a probléma oka ?
  3. Sziasztok! Pár hete cserélték a HG8245-öt erre a szerencsétlenségre, és mivel eddig is mögé volt kötve egy Fritzbox, természetes volt, hogy a Sagemen is kinyomjuk a wifit. Csakhogy ezt ő nem így gondolja, totál random megfogja és visszakapcsolja a 2,4 és 5 Ghz-t is... Megint valami szoftverhiba, vagy valami időzítős beállítás amit én nem vettem észre eddig a nevetséges kezelőfelületén? Üdv: Attila
  4. Sziasztok! 3 hete bekötötték hozzánk az 1000mbps internetet, Sagencom F@st 5655v2 elosztóval. Naponta többször előfordul, hogy ledob az internet. Az 5ghz-es sokszor nem is látszik vagy pedig azt írja, hogy helytelen a jelszó, pár próbálkozással később elfogadja. A 2,4 ghz-nél jobb a helyzet, de ott is sokszor előfordul, hogy ledob. Tudnátok valami megoldást ajánlani?