Petikem

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Petikem a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Mindent megcsináltam többször is. *****
 2. Üdv! A telekom tv go telepítése óta nem működik. 4-44-909-es hiba. Többször töröltem a gyorsítótárat és a programot is. Sok sikertelen próbálkozás után a telefont is újratelepítettem. Nem jó. Nagyon kellene pedig, mert sokat vagyok kórházban és csak így tudom, mi történik a falakon kívül. Voltam telekom üzletben, azt mondták, régi a szoftver. Átmentem a Samsunghoz. Azt mondták, a legújabb van rajta. Hónapok óta járkálok, írogatok, telefonálok, csak leráznak. Mármint a telekom. Kérem segítsenek! Csak emiatt nem szeretnék másik telefont venni.
 3. tvgo

  Üdv! Telekom tv go 4-44-909-es hibát ír ki, amióta változtattak rajta. Semmit nem tudok nézni hetek óta. A telekomnál nem tudnak segíteni. Töröltem a gyorsítótárat, programot, újratelepítettem. Semmi. Tud valaki segíteni?
 4. Üdv! Ma kicseréltettem a kártyát. A tabletről átmásoltam a beállításokat. Profile name: T-mobile H 03 Usernamet, passwordot magától írja be. IP type: IPV4 & IPV6 APN: wnw Nem jó. Szerintem feladom. Még egy 20-as kártyával kipróbálom. UTP kábellel csatlakozom a vezetékes hálózathoz, kilövöm a DHCP-t és gigabites switsh-nek, meg Wifinek jó lesz.Úgy működik. Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg mégis történne valami pozitív dolog, jelentkezem.
 5. @abit Azokkal is próbáltam. Ez a térerő hiány gyanús. Lehet, hogy nem jó a router? Több videót megnéztem, mindenhol volt beállítás nélkül.
 6. @abit Ezen nincsenek ilyen beállítások. De amikor bekapcsolom, szerintem a hálózatot látnia kellene, de egyáltalán nincs térerő.
 7. Nem jó! Kipróbáltam a PAP-ot is.
 8. Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya. Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom
 9. Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya. Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom Telekomos sim van benne.
 10. Sziasztok! Van egy Huawei B315s-22 routerem. Független, de nincs hálózat. Már többször reseteltem, kipróbáltam másik simmel is, de nem jó. Csak pirosan világít a lámpa. Mi lehet a baj? Köszönöm.