Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'hibakód'

2 találat

  1. Sziasztok! Amióta frissült az alkalmazás, ez a verzió szinte használhatatlan. Ha véletlenül elundul, akkor kis idő múlva lefagy, cagy csak keres, forog a kerék középen a sötét képernyőn, majd jön a hibakód: 1-44-043 Először azt gondoltuk eszköz hiba, de a házban található összes eszközön? Szeretnénk élvezni a tvgo előnyeit magentásként, de konkrétan csak a bosszúság és idegeskedés van a nem működő, hibás szolgáltatás miatt. Netünk sevessége a területen elérhető legmagadabb csomag, 500-as. Ezzel mennie kellene. Hogy oldjuk meg, hogy nézhető legyen?
  2. Üdv! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy tegnap óta papíron 1000 mbps-es internetem lenne, de közel sincs meg. Speedtest.net-en ugyanúgy 32 mbps-es letöltést és 20 mbps-es feltöltést mutat, azaz nem változott semmit az internet sebessége. Tegnap küldtek egy SMS-t is, miszerint a PPPoE kapcsolat jelszava megváltozott, viszont ha a router oldalán írnám be az új jelszót, akkor nem csatlakozik a netre se a gép, se semmmi. Ha Windows 10-en nyitok egy PPPoE kapcsolatot, akkor egy 651-es hibaüzenettel kidob. Próbáltam már a routert kikapcsolni és úgy csatlakozni, de nem sikerült. Kikapcsoltam már az IPv6-ot is, úgy se működik. A router egy Huawei EchoLife HG850a, ami támogatja az 1 gbps-es netet. A hálókártyám egy Realtek PCIe GBE Family Controller, ami szintén támogatja az 1 gbps-et. A DLS kábelre még mindig nem jöttem rá hogy milyen kategóriájú (CAT 5/ CAT 5E/CAT 6...), Mivel nincs ráírva a kábelre, csak annyit tudok hogy fehér színű Előre is köszi a segítséget! Nem nagyon értek még az ilyesmihez, ezért is elnézést kérek, ha valamit rosszul írtam vagy nem értek hozzá