Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'ethernet'

2 találat

  1. Sziasztok. Otthon internettel van gondom. Sem wifin, sem vezetéken nincs jel. Egyik gépen azt irja, hogy a proxyszerverre nem tud csatlakozni, amit már töröltem a beállításokból is, szóval nem értem miért akar egyáltalán, a másik gépen DNS problémát jelez. Router, és modem újraindítás is volt már, valamint net alapú tv van. Mit tudok tenni?
  2. Üdv! Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy tegnap óta papíron 1000 mbps-es internetem lenne, de közel sincs meg. Speedtest.net-en ugyanúgy 32 mbps-es letöltést és 20 mbps-es feltöltést mutat, azaz nem változott semmit az internet sebessége. Tegnap küldtek egy SMS-t is, miszerint a PPPoE kapcsolat jelszava megváltozott, viszont ha a router oldalán írnám be az új jelszót, akkor nem csatlakozik a netre se a gép, se semmmi. Ha Windows 10-en nyitok egy PPPoE kapcsolatot, akkor egy 651-es hibaüzenettel kidob. Próbáltam már a routert kikapcsolni és úgy csatlakozni, de nem sikerült. Kikapcsoltam már az IPv6-ot is, úgy se működik. A router egy Huawei EchoLife HG850a, ami támogatja az 1 gbps-es netet. A hálókártyám egy Realtek PCIe GBE Family Controller, ami szintén támogatja az 1 gbps-et. A DLS kábelre még mindig nem jöttem rá hogy milyen kategóriájú (CAT 5/ CAT 5E/CAT 6...), Mivel nincs ráírva a kábelre, csak annyit tudok hogy fehér színű Előre is köszi a segítséget! Nem nagyon értek még az ilyesmihez, ezért is elnézést kérek, ha valamit rosszul írtam vagy nem értek hozzá