Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

GTaylor

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit GTaylor posztolt

  1. Szia Rita! Nem használok MultiSIM-et és a számomat sem szívesen cserélném le. Esetleg más megoldás? Vagy egyáltalán, valami ötlet, hogy ez a jelenség hogy fordulhat elő?
  2. Üdv! Körülbelül 2 hónappal ezelőtt kezdődött, hogy hívnak mobilon (minden magyar hálózatból előfordul), hogy erről a számról keresték őket. Minden alkalommal magánszemély, tehát nem scam vagy átverés. Nos, én egyiküket sem hívtam soha, tehát nem értem, hogy hogyan jelezheti a telefonjuk, hogy az én számomról keresték őket. Csalók használhatják a telefonszámom vagy mi történhetett? Nekem is, illetve az adott illetőknek is elég kellemetlen, szóval érdekelne, hogy mit lehet tenni ez ügyben? Előre is köszönöm!
  3. GTaylor

    Rainbow Six Siege

    Üdv! Olyan problémám lenne, hogy egyik napról a másikra nem kapcsolódik a játék a szerverre. Előtte nap probléma nélkül, tökéletes pinggel, lagg mentesen játszottam, majd másnap a játék menüje olyan hibaüzenettel fogadott, mintha nem lenne netem. A játék szerverei jók voltak, mivel a társaim gond nélkül játszottak. Internet is volt, mivel minden más tökéletesen betöltött. A kérdésem, hogy ez megint egy Telekom - Ubisoft összeakadás vagy zargassam tovább az Ubisoft supportot, mert náluk van a hiba? Előre is köszönöm!
  4. GTaylor

    Vezetékes telefon hiba

    Köszönöm szépen a gyors választ! Bejelentettem újra, kiemelve, hogy nem világít a led. Kiderült, hogy ez a típusú router kapott egy olyan rendszerfrissítést, amivel nem működik a vezetékes telefon, így visszaraktak rá egy régebbi rendszert és megjavult
  5. GTaylor

    Vezetékes telefon hiba

    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a vezetékes telefon nem működik. Hívni nem lehet, ha felveszem a kagylót, akkor pedig pittyeg, mint a foglalt jelzés. A hibát bejelentettem, viszont azt a választ kaptam, hogy a Telekom részéről ők nem látnak hibát. A házba optikai kábel van behúzva, ami egy wifis routerbe megy, amiből pedig mennek a boxokba, pc-be és a telefonba a kábelek. A routeren a Tel1 és Tel2-be dugva sem működik a telefon, illetve a Phone nevű led sem világot/villog. Router újraindítás természetesen megtörtént, de nem oldotta meg a gondot. Esetleg maga a telefon készülék romlott el? A segítséget előre is köszönöm!
×
×
  • Új...