Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

GTaylor

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

GTaylor eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. GTaylor

  Rainbow Six Siege

  Üdv! Olyan problémám lenne, hogy egyik napról a másikra nem kapcsolódik a játék a szerverre. Előtte nap probléma nélkül, tökéletes pinggel, lagg mentesen játszottam, majd másnap a játék menüje olyan hibaüzenettel fogadott, mintha nem lenne netem. A játék szerverei jók voltak, mivel a társaim gond nélkül játszottak. Internet is volt, mivel minden más tökéletesen betöltött. A kérdésem, hogy ez megint egy Telekom - Ubisoft összeakadás vagy zargassam tovább az Ubisoft supportot, mert náluk van a hiba? Előre is köszönöm!
 2. GTaylor

  Vezetékes telefon hiba

  Köszönöm szépen a gyors választ! Bejelentettem újra, kiemelve, hogy nem világít a led. Kiderült, hogy ez a típusú router kapott egy olyan rendszerfrissítést, amivel nem működik a vezetékes telefon, így visszaraktak rá egy régebbi rendszert és megjavult
 3. GTaylor

  Vezetékes telefon hiba

  Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a vezetékes telefon nem működik. Hívni nem lehet, ha felveszem a kagylót, akkor pedig pittyeg, mint a foglalt jelzés. A hibát bejelentettem, viszont azt a választ kaptam, hogy a Telekom részéről ők nem látnak hibát. A házba optikai kábel van behúzva, ami egy wifis routerbe megy, amiből pedig mennek a boxokba, pc-be és a telefonba a kábelek. A routeren a Tel1 és Tel2-be dugva sem működik a telefon, illetve a Phone nevű led sem világot/villog. Router újraindítás természetesen megtörtént, de nem oldotta meg a gondot. Esetleg maga a telefon készülék romlott el? A segítséget előre is köszönöm!
×
×
 • Új...