Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  2.836
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Roli82 posztolt


 1. Ekkor: 2019. 10. 13. at 8:48, varga írta:

  Nem! Én azt szeretném, ha pl a akármi@valami.hu oldalról érkezők EGYBŐL a közösségi mappába kerülnének. Áthúzni, áthelyezni én is tudom!!

  De amikor áthúzol egy levelet az említett mappába, akkor a bal alsó sarokban felugrik egy kérdés a Gmailben  "Beszélgetés áthelyezve a(z) Közösségi címkébe. Szeretné ezt tenni xy@xy.hu jövőbeli üzeneteivel is? " és ha igen a válasz oda teszi egyből, legalább is nálam.


 2. Azért kér be annyit mert nem férsz bele a vásárlási keretedbe, ami mindenkinek más, de ezen kívül még több mindent is néznek az előleg megállapításánál.

  Pl:

  az igényelt előfizetői szolgáltatás és díjcsomag típusát,

  az értékesített eszközök értékét,

  a kedvezmények értékét,

  az előfizetői jogviszony időtartama alatt az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (így pl. határidőre történő díjfizetést)

  a korábbi, Telekom otthoni, illetve mobil előfizetéseiden még folyamatban lévő részletfizetéseket.

  Nekem pl hűség hosszabbításnál is bekér 50.000 Ft egy Samsung Galaxy Note 10+ -re mert a vásárlási keretemből ennyi hiányzik és hiába vagyok lassan 20 éve előfizető.

   


 3. Szia!

  Kapcsold ki hátul a billenő kapcsolóval utána kapcsold be és gyorsan egy hegyes tárgyal a reset feliratnál nyomd be a süllyesztett nyílásban található gombot addig míg a tv-n meg nem jelenik egy vagy kettő fogaskerék. Ha ez nem segít jelentsd be a 1414 telefonszámon. Vanda nevű gép fog fogadni neki csak annyit kell mondani hogy tv szolgáltatás hibabejelentés, feltesz pár kérdés erre igennel vagy nemmel válaszolsz, utána kapcsol egy ügyintézőt aki rögzít egy hibajegyet és 72 órán belül általában még aznap vagy másnap kimegy a szerelő és cseréli a boxot ingyen.


 4. Kábelnet 1000 Mbit/s bevezetése!

  2019.09.02.-án  bevezetésre kerül kábelnetes portfólióba az 1000 Mbit/s le és 25 Mbit/s fel csomag.

  Garantált értékek: 100 Mbit/s le és 4 Mbit/s fel!

  Az új csomag csak az új, ED3.1-es HGW-vel létesíthető (Sagemcom F@st 3890 V3 a másik Kaon CG3000), induláskor minden 1000 Mbit/s új megrendelés és erre történő díjcsomagváltás esetén személyes kiszállással létesítik az új HGW-t!


 5. 21 perce, Atesz írta:

  Sajnos itt Turán még az 500as se volt... Sztem az 1000 se lesz. Igen a cikket olvastam, de kétlem, hogy 3.1 es lesz itt a kábelhálózat. 

  Turán 3.0 CMTS van jelenleg.


 6. 1 órája, abit🌻 írta:

  Üdv @Pistapapa,

  Igen, IPTV esetében 1 digitális elosztó 3 készüléket tud kiszolgálni. Ha jól tudom, a többi 3 TV-hez is kérhető box, csak akkor újabb HGW/ONT-ra lesz szükség.

  Meg még egy előfizetésre. :)


 7. 3 órája, abit🌻 írta:

  Igen, néhányan azt se tudják szerintem, hogy mi az a VoWiFi. :D 

  Érdemes őket újra felhívni, hátha valaki már be tudja kapcsolni.

  CC tapasztalat, nem tudta mi az, elmagyaráztam mi az és akkor már tudta miről van szó. Aktiválta. Mobil restart és megy.


 8. 42 perce, poli27 írta:

  Jha szombaton 10.én azt mondták 12. én indul el, akkor kérjem,,,, vasárnap 11.én szintén, ma betelefonálok, és közlik pilot jelleggel a Telekom kapcsolja be nem lehet bekapcsolni..... komolyan egy szánalmas bagázs...

  Pedig be lehet kapcsolni. Varázskönyvben ott virít, hogy ügyfélkérésre bekapcsolható hivatalosan mától. Vannak életképtelen ügyintézők...

   


 9. 2 órája, blaszlo írta:

  Sajnos nem sikerült elintézni eddig, a telefon végén lévő műszaki ügyfélszolgálatos ismételten nem értette a problémát.
  Az a szomorú tapasztalatom, hogy az ügyfélszolgálaton, egyre felkészületlenebb ügyintézők vannak beültetve sajnos.
  A problémát elküldtem e-mail-en képekkel, válaszra várhatok vagy 30 napot.

  Hát ez elég gáz, hogy nem értik mit szeretnél. :-/


 10. Ekkor: 2019. 08. 01. at 0:16, DatBoiKhay írta:

  Az lenne a kérdésem, hogy a fent említett telefont a bemutató után (Aug 7.) részletre lehetséges-e előrendelni?

  Nyáron dolgozom és ebből a pénzből szeretném nekiállni fizetni (kb másfél évig tudom) a maradék fél évet pedig a jövő nyáriból ezért csak a részlet a megoldható.

  A válaszokat előre is köszönöm! 

  -KK

  Szia!

  2019. augusztus 7-én este bemutató után indul a Samsung Galaxy Note 10/10+ online előrendelés (2019. augusztus 22-én éjfélig tart).

  Ezen a linken lesz majd

  :)