WeKing

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

WeKing a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

 1. Probléma megoldva. Leírom a megoldást, hátha másnak később segít.. Az volt a baj, hogy bár én Netplusz S-ről váltottam Domino Duplára, a Netplusz S miatt nem ment a mobilnet. A Domino Dupla aktiválta magát, amikor feltöltöttem az egyenlegem. A problémát kétféleképpen lehet megoldani: lemondod a Netplusz S-t vagy feltöltöd megint az egyenletes, hogy beaktiválja a Netplusz S-t is. Esetemben ez történt, ugyanis külföldön vagyok, és fizetős az a szám, amin keresztül le tudtam volna mondani a Netplusz S-t.. szóval inkább feltöltöttem megint az egyenlegem, mert addig szerencsétlen késtem a szám hívásával, hogy megette a maradék pénzem ?? A segítséget a Telekomtól kaptam Messengeren keresztül, ott igazából normálisabban elmagyarázták. Gyorsak voltak és segítőkészek. Örülök neki, hogy sikerült ilyen hamar megoldani a dolgot (kb 15 perc alatt válaszoltak). A többieknek is köszönöm a segítséget!
 2. Volt telefon ki-bekapcs. Rroaming be van kapcsolva, mielőtt kijöttem, voltam emiatt tmobile üzletben illetve azóta itt kint telefonáltam is. Lehet ez lesz a ludas. Nagyobb csomagra váltottam a tmobile alkalmazáson keresztül de ott azt írta/írja, hogy EU-n belül is használható. Szóóval elméletileg lennie kéne mobilnetnek.. A negyedik pontot még nem próbáltam.
 3. Sziasztok! Kicsit több mint egy hónapja jöttem ki Hollandiába, mikor megérkeztem valamiért nem volt jó a mobilnetem.. 4g-ről átkapcsolva 3g-re a probléma megoldódott. Most töltöttem fel a kártyám, a mobilnet összegét le is vonták DE valamiért mégsem tudom használni a netet. Fogalmam sincs mi lehet a baj. Nem fogyott el a netem, hiszen most aktiválta be magát azáltal, hogy feltöltöttem a kártyám.. nem tölt be semmit, Messenger-nél csak annyit ír ki, hogy csatlakozás de nem csatlakozik. 4g, 3g, 2g, egyikén sincs semmi eredmény. Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a gond?