Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

DZ740627

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

DZ740627 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. DZ740627

    Hívószámkijelzés

    Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat! Hát az a helyzet, hogy már nem vacakolok vele inkább, nincs hozzá türelmem. Így akkor nem telefonálni meg sms-ezni fogok rajta, hanem zenét hallgatni meg fényképezni, azokban szerencsére egész jól teljesít nálam ez a "butateló". Amúgy van okostelóm is, csak az hamar merül sajnos, ezért nem hordom magamnál, nem szeretném 2 naponta töltögetni folyton, csak otthon netezek vele wi-fi-vel időnként.
  2. DZ740627

    Hívószámkijelzés

    Hello. Köszi a válaszod, de a használatijában se találom ezt a dolgot, a Telekom honlapjára meg nem tudok belépni, mert bár a 4 számjegyű kódot ugyan megkaptam sms-ben tőlük, de azt írja ki a rendszer, hogy "A felhasználói azonosító hibás, vagy nem létezik." Kétszer is kértem ilyen kódot, de a másikra is ugyanezt írja ki a rendszer. Telekom app-ból meg azért nem tudom megcsinálni, mert ez egy hagyományos butateló, nincs rajta internet. De amúgy más telefonokban jó ez a dolog, ott kiírja ezt a számomat, ha átteszem a sim-kártyát azokba a telókba, csak ebben nem. Ha beírom a hívott szám elé a *31#-es előtagot, akkor működik a dolog, csak gondoltam hátha meg lehet ezt oldani valahogy anélkül is, dehát egyelőre nem úgy néz ki...
  3. DZ740627

    Hívószámkijelzés

    Üdvözletem! Tegnap vásároltam egy Myphone Maestro típusú hagyományos telefont, de sehol nem találom benne a hívószámom elküldésének a lehetőségét, pedig végignéztem már minden menüt ill. almenüt benne. Csak olyat találtam, hogy Hívástiltás lehetőség, de ott valamilyen jelszót kér a telefon a továbblépéshez. Akiket hívok, azoknál vagy korlátozott hívást vagy ismeretlen számot ír ki. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol található meg ez a funkció ebben a telefonban? Mert a SIM-beállításoknál sem találom sehol.
×
×
  • Új...