DZ740627

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit DZ740627 posztolt

  1. Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat! Hát az a helyzet, hogy már nem vacakolok vele inkább, nincs hozzá türelmem. Így akkor nem telefonálni meg sms-ezni fogok rajta, hanem zenét hallgatni meg fényképezni, azokban szerencsére egész jól teljesít nálam ez a "butateló". Amúgy van okostelóm is, csak az hamar merül sajnos, ezért nem hordom magamnál, nem szeretném 2 naponta töltögetni folyton, csak otthon netezek vele wi-fi-vel időnként.
  2. Üdvözletem! Tegnap vásároltam egy Myphone Maestro típusú hagyományos telefont, de sehol nem találom benne a hívószámom elküldésének a lehetőségét, pedig végignéztem már minden menüt ill. almenüt benne. Csak olyat találtam, hogy Hívástiltás lehetőség, de ott valamilyen jelszót kér a telefon a továbblépéshez. Akiket hívok, azoknál vagy korlátozott hívást vagy ismeretlen számot ír ki. Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol található meg ez a funkció ebben a telefonban? Mert a SIM-beállításoknál sem találom sehol.
  3. Hello. Köszi a válaszod, de a használatijában se találom ezt a dolgot, a Telekom honlapjára meg nem tudok belépni, mert bár a 4 számjegyű kódot ugyan megkaptam sms-ben tőlük, de azt írja ki a rendszer, hogy "A felhasználói azonosító hibás, vagy nem létezik." Kétszer is kértem ilyen kódot, de a másikra is ugyanezt írja ki a rendszer. Telekom app-ból meg azért nem tudom megcsinálni, mert ez egy hagyományos butateló, nincs rajta internet. De amúgy más telefonokban jó ez a dolog, ott kiírja ezt a számomat, ha átteszem a sim-kártyát azokba a telókba, csak ebben nem. Ha beírom a hívott szám elé a *31#-es előtagot, akkor működik a dolog, csak gondoltam hátha meg lehet ezt oldani valahogy anélkül is, dehát egyelőre nem úgy néz ki...