Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag1556

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag1556 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Valszeg elég kevés stb-vel tudsz úgy felvenni, hogy azt át is tudd vinni pl PC-re, tehát kódolatlanul. Én egy Orchid Maxevo nevűvel veszek fel, ez egy-az-egyben rögzíti pl pendrive-ra a műsort, de a hdd-vel nem birkózik meg sajna, eddig bármekkorát kötöttem rá, mindig lefagyott a felvétel leállításakor. Ráadásul a hd-s adásokat nézni ugyan makulátlanul lehet rajta, de a felvételekbe nem túl gyakran, de rendszeresen beleszaggat (ugrik). Amikor ilyent kerestem, 4-5 féle 20000Ft körülit is kipróbáltam, mindegyik csak kódoltan tudott felvenni - másnap vittem vissza a boltba őket. Drágábbakat még nem próbáltam. Ha neked megoldódott eddig (fél éves hozzászólásra válaszolok...), légyszi írj! És várnám a többiek tapasztalatát olyan STB-kel, amik "jól" vesznek fel!
 2. Törölt_tag1556

  Digitális Kábel TV

  De vehetsz dvb-c vevőket a boltokban és azok szinte mindegyike pvr-képes. Némelyik még kódolatlanul is hajlandó felvenni, átteszed a pendrive-ot a pc-be és vágod, konvertálod, stb. (Azért az ilyet keresni kell...)
 3. Törölt_tag1556

  Digitális Kábel TV

  +1! Már így is gondolkodtam a mindigtv-n, ez csak segít dönteni. Remélem, elégedettek a főnökségnél! (Tudom, kisebbségben vagyok és ******...)
×
×
 • Új...