Elek Imre

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Elek Imre posztolt


 1. Ekkor: 2022. 01. 26. at 14:54, Telekom szakértő írta:

  Szia, Imre!

  Segíts nekünk mire gondolsz pontosan? Vésztőn 2022. végére tervezzük az optikai hálózat kiépítését. Ezzel kapcsolatosan érdeklődnél? ^Szilvi

  Szia Szilvi!
  Igen az Optikai hálózattal kapcsolatban érdeklődnék mert, érdekelne az hogy nem e rosszabb mint, egy réz hálózat és mit tud nyújtani televízió szolgálatás terén értem azt hogy 4 k csatorna élmény is érdekel  és a csatornák hogy analóg vagy digiálisak illetve internet hálózat téren is mert, jelenleg nem  vagyok bitos abba  hogy 100 megás internettel letölteni még le is  tudok de feltöltés az valami katasztrolfális a jelenlegi szolgáltatónál  söt vezetékes telefon hálózat is érdekel  szóval Mit javasolsz arra  hogy  tudjak televizió szolgáltatást, internetet és vezetékes telefont is használni mert, jelenleg a nekem egy az érdekem jobb legyen a szolgáltatás élvezhető és gyorsan tudjak fel le tölteni interneten nem beszélve arról hogy 100 négyzet méteres a lakás  és kevés a wfi jel is  ha mobilról vagy laptoról akarok csatlakozni két televízióra is szeretném a szolgáltatást  fel is venni meg vissza is nézni  de ha nem nagy kérés és az árba a HBO Max Pack csomag is bele lehetne  tenni akkor annak örülnék.

   


 2. Üdvözlettem a Telekom Fórumot
  Egy kérdés a Telekom Szakértői felé a következő!
  Szeretném tudni hogy az idén egy általán lehetőségem lesz e Vésztőn is a  Telekom Optikai hálózatán nyűjtotta szolgáltatás igénybe venni Arról kaptam információt hogy tervben van de a meg valósítása határ ideje is amely 2022 év vége de ezzel szemben még semmi sem láttam hogy lenne esetleg valami fejlemény ezzel kapcsolatban hogy körülbelü mikor kezdődik a hálózat fejlesztés Vésztőn a  Telekom által. Tudják évek óta várom már de semmi hírt sem közölnek a oldalon sőt még rá utalás sem található ezzel kapcsolatban.


 3. Tisztelt Telekom!
  Szomorúan olvasom a hálózat fejlesztésről hogy még mindig nincs semmi időpont a Szeghalom járás vonzás körzetében a Optikai hálózat fejlesztés megvalósításáról minden   máshol van  fejlesztések csak pont a Szeghalom járás vonzás körzetében  nincs semmi idő pont meg hirdetve. Mi az oka és és mikor lesz ebből  meg valósítás valóban. Évek óta várom a már hogy egy jó szolgáltatásom  legyen voltam már ***** Ügyfél  és most meg a OrosCom ügyfél  vagyok de sajnos se az egyik sem a másik nem megfelelő szolgáltatást  biztosít és ami a méreg  vannak  napok  hogy hol  televízió nincs   hol  internet nincs . De a Telekom  mobil előfizetője ként bízom a Telekom Optikai hálózatában  hogy jó  vagy jobb  de a nem tudok mit  mondani mert, eddig csak mobilomon  tapasztaltra tudok támaszkodni  mobil telefonon stabil  a internet ez biztos  de annyit lehet olvasni meg  hallani  a Telekom internet szolgáltatása  ilyen és olyan  hogy remélem  ha egyszer elérhető lesz a Telekom Új szolgáltatása hogy jobb mint a hol eddig ügyfél ként vagyok  most kérem válaszoljanak Köszönöm Elek Imre.