ksasa67

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

ksasa67 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1.   Próbáltátok már úgy, hogy a régió kódot megváltoztatjátok? pl: Finn vagy Németre?  
 2. Na, harmadszorra csak megláttam az idézet gombot.........   Helló! Nálam is hasonló jelenség van, (Bp. XVII. ker) 2 db készüléknél is fennáll. Samsung T220HD ez már 4-5 éves, És egy Philips ami fél éves sincs. Én kábel kontakt hibára gyanakszom meg is nézem a csatlakozásokat a padláson. Ha elértél valami eredményt az ügyben, akkor oszd meg velem is. Üdv.   
 3. Na, harmadszorra csak megláttam az idézet gombot.........   Helló! Nálam is hasonló jelenség van, (Bp. XVII. ker) 2 db készüléknél is fennáll. Samsung T220HD ez már 4-5 éves, És egy Philips ami fél éves sincs. Én kábel kontakt hibára gyanakszom meg is nézem a csatlakozásokat a padláson. Ha elértél valami eredményt az ügyben, akkor oszd meg velem is. Üdv. 
 4. Helló! Nálam is hasonló jelenség van, (Bp. XVII. ker) 2 db készüléknél is fennáll. Samsung T220HD ez már 4-5 éves, És egy Philips ami fél éves sincs. Én kábel kontakt hibára gyanakszom meg is nézem a csatlakozásokat a padláson. Ha elértél valami eredményt az ügyben, akkor oszd meg velem is. Üdv. 
 5. Helló! Nálam is hasonló jelenség van, 2 db készüléknél is fennáll. Samsung T220HD ez már pár éves, És egy Philips ami fél éves sincs. Én kábel kontakt hibára gyanakszom meg is nézem a csatlakozásokat a padláson. Ha elértél valami eredményt az ügyben, akkor oszd meg velem is. Üdv.