Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

femimi

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit femimi posztolt

  1. Csalódással tapasztaltam, hogy érdemi segítséget semilyen módon még mind ezidáig nem sikerült kapnom, hogy hogyan tudnám wifi kapcsolattal a HP DeskJet 3050A J611 multifunkciós nyomtatómat számítógéppel összekötni - ami a SAGEKOM F@ST3890v3 diditális elosztó beszerelése előtti korábbi digitális elosztóval (Cisco EPC3925) gond és egyéb beállítások nélkül probléma mentesen működött.

    Hiába hívtam a Telekom 1414  és 1422 telefonszámokat - kiküldött szerelőjük már nincs, segítséget nem tudnak nyújtani  - a hibabejelentésemre a Telekom szerelője meg az válaszolta, hogy a digitális elosztón lévő wifi az csak egy plusz funkció, amivel nem ő foglalkozik. Volt olyan tanács is (szakembertől), hogy a wifi képes digitális elosztómhoz csatlakoztassak egy wifi-s routert a nyomtató csatlakoztatására

    Hívtam három hivatásos számítógépes szakembert, informatikust - de a nyomtató wifi-vel való összekötése mindhármuknál kudarcot vallott.

    A HP telefonos ügyfélszolgálata is már csak mint digitális aszisztensként működik - azaz ott sem tudtam érdemi segítsége kapni.

    Nem tudom elképzelni, hogy a fenti problémámat nem a SAGECOM F@ST3890v3 és a pc  megfelelő beállításaival ne lehetne megoldani.

    Ha Valaki tudna, segítségét megköszönném

  2. Egy, ugyan elomlott, de egyébként számomra könnyen használható router helyett kaptam egy újabbat, de nekem már gondokat okozó routert, melynek beállításához -főleg a Telekomtól - még fizetős segítséget sem kaptam. Már sajna 79 éves vagyok és sajnálom a router ill. a nyomtatóm wifi-vel való összekapcsolódásával feleslegesen elvesztegetett időt és gondot, ami még mindig nem oldódott meg, nem is említve, hogy a panaszbejelentéseire küldött leveleimre még a mai napig sem válaszoltak - részemről ennyi észrevételem a Telekom szolgáltatásáról.

    Esetleg valakitől kapnák valakitől tanácsot, mert itt (Györ) még a digitális elosztójukhoz értő vállalkozót sem találok, mivel a Telekom a fizetős segítséget  elhárította.

×
×
  • Új...