Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

TZMI

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

TZMI eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Szia, A klinsen van egy alap bejövő port választás. Azt írtam én át egy másikra. Én ennek tudtam be, hogy sikerült működésre bírnom. Nem mondom, hogy 100%-ban biztos vagyok benne, mert minden itt és másutt leírtat megpróbáltam és a végén ezzel sikerült működésre bírnom.
  2. Sziasztok, megoldódott a problémám. Egy sor különböző blogot, hozzászólást átolvastam, ahol az egyik felhasználó egy rendkívül egyszerű megoldást javasoltak. Változtassak portot a kliensen. Megtettem és életre is kelt a rendszer.
  3. Sziasztok, 2 különböző online checker szerint is nyitott a port.
  4. Szia, open port checker szerint nyitott a port, de a TM meg sem nyikkan. Nincs ötletem se, hogy hol lehet a gond.
  5. Sziasztok, Csatolom a képeket: NAS a 192.168.1.78 IP címet kapta, fixáltam UPnP enegedélyezve Port forward 51413 portra beállítva Tűzfalnál engedélyeztem (kérdés, hogy ez jó lett-e) Transmission a port próbára időtullépéssel reagált, ebből és abból, hogy nem történt semmi azt gondolom, hogy nem jártam sikerrel. Nem tudom, hogy hol a gond? Észrevételeiteket előre is köszönöm. Üdv
  6. Köszönöm, holnap igyekszem képeket is felrakni, hogy mi a helyzet. Addig előre is köszönöm a segítségeket. Üdv: TZMI
  7. Sziasztok, Segítséget szeretné kérni. Új helyre költöztünk, ahol a *****-t T-re kellett cserélnünk, ehhez járt a címben megjelölt router. Ebből adódóan minden beállítást elölről kellett kezdenem. Adott egy dns320l NAS, ahol TM-t szeretnék futtatni. Fix IP cím beállítva, UPnP engedélyezve Azonban a dedikált port nem nyitott, ennek ellenére sem. Mi lehet az oka, mit nem tettem meg? A válaszokat előre is köszönöm.
×
×
  • Új...