Zoolesz

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Zoolesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Nem tudom lehet hogy úgyis át kell helyezni a modemet akkor majd szólok nekik hogy nézzék már meg esetleg cseréljünk egy ONT-t bár 1 hónapig jó volt előtte
 2. Frankó akkor már legalább 2 hónapja dolgoznak rajta mert nekem azóta nem megy és akkor is erre hivatkoztak hogy valami gond van, de 1-2 hét és megoldják. Mondtam oké majd májusban érdeklődők, de elmaradt, nem vesztettem vele semmit. ?
 3. Kösz a felajánlást, lehet később még élek vele, de jelenleg sikerült belőni az Ipv6-ot, tényleg csak prefixet lehet . És végre sikerült a belső hálóba is osztani címeket.
 4. Sagecom mint látszik csak link local címe van, win 10 és debian szerver kap IPv6-ot. A mikrotik se address-t se prefixet nem kap csak keres ahogy látszik (jelenleg csak címet kérnék neki). Minden a sagecomra van kötve jelenleg.
 5. Holnap leszek gépközelbe akkor majd külldök képet, bár nem tudom mit szeretnél a Sagecom router modban működik és nincs benne IPv6 beállíátsi lehetőség. Mikrotik egyenlőre csak a wifit szórja, mivel ha ő pppoe-zet akkor sehogy nem volt hajlandó IPv6-ot kérni. Ma még azért ennek utánanézek hátha én rontottam el valamit, de úgy érzem minden variációt végigpróbáltam benne.
 6. Nálam nincs IPTV szolgáltatás, így bekapcsoltatam, de nem volt egyszerű 2 telefon plussz levél majd mikor visszahívtak jó lett minden. Bár az erős kifejezés a Sagecom nem kap csak linklocal címet, a többi mögöttes esszköz az kap IPv6-ot, bár a mikrotik sehogy nem hajlandó kérni/kapni. Amúgy semmire nem jó jelenleg, mert tiltva van minden és tűzfal beállítási lehetőség sincs.