Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

promedic

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit promedic posztolt

  1. promedic

    Sikertelen lejátszás

    A TV 2 és bandája szégyellhetné magát! Lőrincke és csahos csatlósai összevissza csinálnak minden *****séget, csak arra vigyáznak, hogy az Orbán propaganda akadálytalanul ömölhessen a szennycsatornáikból. Nem is az a kérdés, hogy melyik tartalom szolgáltató mihez járul hozzá, hanem az, hogy ki kivel áll szerződéses viszonyban. Én a Telekommal állok jogviszonyban, ahol a szerződésünk tudomásom szerint nem tartalmazza azt, hogy a műsorszolgáltatás ügyében a Telekom jogosult a részleges műsorszolgáltatásra. Nem értem, nincs a nézők között egy értelmes ügyvéd, aki felszólítaná az érintetteket az anomália megszüntetésére? Minden esetre az a véleményem, hogy az ilyen "online nem lejátszható tartalom" esetében a Telekomnak kötelessége lenne legalább az előfizetés részleges csökkentésére és az ebből eredő károkat hárítsa át a tartalomszolgáltatókra. (ha ujjat mer húzni Lőrinckével és a többi korrupt *****jal.)
  2. promedic

    TVGO

    Kedves Professzor Úr! Nagyon köszönöm, hogy reagáltál a hasfájásomra, de ez sok mindent nem old meg. Először is ott kezdődik a probléma a TVGO-nál, hogy a feladatkezelőbe nem tölti be a TVGOQuickPlayer exe fájlt a program indításakor. Ezért manuálisan kétszer rákattintva lehet rávenni a telepített mappából. Node ezek után sem fog működni (ahogy látom többeknél is ez a helyzet) mert az NW. exe fájlt sem tölti be automatikusan, csak manuálisan. Ez az a jelenség, amikor azt kéri a progam, hogy töltsem le a playert és indítsam újra az oldalt. A központ egy nem túl barátságos levélben közölte, hogy tudnak a hibáról, de a szerintem nem munkamániás szakembereik dolgoznak a hiba javításán. A kezdő probléma után a következő. Miért áll le hat óra után? Ma direkt megvártam a híradó kezdetét, és mintha egy redőnyt húztak volna le, azonnal leállt a szolgáltatás. (értsd lefagy a kép és hang) El lehet azzal játszani egy ideig, hogy ide-oda váltogatok a csatornák között, akkor kb 1-1,5 percig megint nézhetővé válik, de ezután ismét lefagy, és ez megy KB éjfélig. A milliárdos lehúzásról csak röviden: Nem tudom milyen minőségben véded a Telekom mundér becsületét, de meg kell nézni az éves árbevételeket és az éves nettó nyereségeket a Telekomnál. Érdemes összevetni az általad citált szolgáltatási díjakat is más országokban működő Telekom díjaival és akkor értelmezhetővé válik számodra is az általam lehúzásnak minősített díjszabásokat. Egyébként az internet kapcsolatommal semmi baj, lásd lent.
  3. promedic

    TVGO

    Mi az oka annak, hogy mostanában délután 6 és éjfél között lehetetlen nézni a TVGO-t? Nekem ne jöjjenek azzal, hogy túlterhelt a hálózat, mert milliárdokat húznak le az előfizetőktől.
×
×
  • Új...