Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szixalag

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

szixalag eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. szixalag

  TV GO

  Nekem sincs korlátozva a szolgáltatás és csupán két eszközöm van regisztrálva!
 2. szixalag

  TV GO

  Volt anno egy főnököm, aki nagy igazságot mondott: HA SZÉP NEM LEHETSZ, HÜLYE NE LÉGY! Nem a program érzékeli, hanem aki a szoftvert írja, az adott készülék bármely specifikációját tiltásként, vagy kompatibilitási ütközésként beleírja a programba, már nem fut a készüléken! Amennyiben ésszerűbb magyarázatot tudsz, kivéve az előzőekben leírtakat, szívesen olvassuk.  
 3. szixalag

  TV GO

  Láss csodát! A legújabb verzió: 1.0.16 nem működik, az előző 1.0.15 tökéletesen működik! Akkor valaki valamit nagyon elcseszett! Véletlenül vagy akarattal, ez rejtély számomra?!
 4. szixalag

  TV GO

  Te már csak tudod! Sőt, mitöbb, a legutolsó tvgo frissítés után, ami a play áruházból jött, na azóta nem működik a lenovomon! Ez pontosan így van!
 5. szixalag

  TV GO

  Ami nagyon röhelyes, hogy a tőlük vásárolt asus tabletemen kezdettől fogva nem működött a tvgo, s láss csodát, amióta a telefonomon nem működik, azóta a tableten viszont igen. Akkor most ki buherál és miért is? Valamilyen szinten beigazolódott a sejtésem, miszerint azon készülékek, melyek nem náluk lettek vásárolva, szép lassan ki lesznek tiltva a szolgáltatásból!
 6. szixalag

  Telekom honlap

  Csakhogy én nem átutalással fizetem, hanem a trémagenta felülete átirányít az otp fizetési oldalára, ez elvileg közvetlen fizetésnek számít, mikoris a rendszer rögtön levonja a számlámról az összeget. Ebben az esetben semmi köze a 4 órának a tranzakcióhoz. Nézz szét a távszámlán a fizetési lehetőségek között, van más is, nem csak átutalás! A 4 órás átmenet csak átutalás esetén aktuális. Létezik az a fizetési mód, amikor regisztrálni kell a bankkártyámat és majd ők leemelik, na azt már nem! Trémobilos korszakomból is van pár rossz élményem, feltöltőkártyásként nem volt kimenő hívásom két hétig, mégis eltünt az egyenlegem nagy része, holott semmi sem volt aktiválva a fizetős szolgáltatások közül. Előfizetős ügyfélként pedig minden előzmény nélkül emelgették a havidíjat és a percdíjat nem is egyszer, minden előzetes értesítés nélkül. Ez márpedig nagyon is etikátlan!!! Úgyhogy felesleges őket védeni, egy szó mint száz, ami sz.r, az nem működik rendesen, pláne ha belebabrálnak. Amióta hozzányúltak a rendszerhez fejlesztés címén, na onnantól kezdődtek a problémáim!
 7. szixalag

  Telekom honlap

  A 4 órás intervallum az átutalásnál működik. Összekevered a szezont a fazonnal.
 8. szixalag

  Telekom honlap

  Szerintem meg a trékomnál szarakodnak a jóváírással, mivel többször volt már, hogy személyesen az ügyfélszolgálaton nem tudtak a rendszerbe belépni és ott bárminemű beavatkozást végrehajtani! Amióta belenyúltak, azóta sorra jönnek a rendszerhibák még a közvetlen hozzáférésüknél is!
 9. szixalag

  Telekom honlap

  Nem a befizetés tartott sokáig, hanem a jóváírás. Befizettem a távszámlán, még időben. Volt 4 napom a határidőig. Másnap rendeltem egy LG SMART 3D-s tv-t, rendelés ok. Pontosan 7 nap múlva érdeklődtem, hogy miújság, mert azt mondták, 3-4 napon belül nálam a készülék. Válasz: a rendelést törölték, mert elmaradásom van, tehát még nem írták jóvá a befizetésemet. Ennyi a történet, ha nem személyesen fizetem be az ügyfélszolgálaton, akkor sokat vándorol a pénz. Ez a bürokrácia az online ügyintézésben.
 10. szixalag

  Telekom honlap

  Amennyiben így haladnak az internetszolgáltatás terén a minőséggel, úgy vélem, nemsokára lehúzhatják a rolót, mert aki teheti, átáll mobilnetre. 4G-vel a sebesség 80 mega felett van lefelé irányba, 20 mega feletti a feltöltés. Ezt ezzel az elavult rendszerrel nem tudják utolérni!
 11. szixalag

  Telekom honlap

  Nos, inkább a hálózat minőségének a javítására fordítanának nagyobb összeget, úgy vélem, a régi online rendszer sem működött rosszul, felesleges volt megbolygatni. Detto, mint nálunk a stadion. Újat akarnak 8 milliárdért, a réginek semmi baja, viszont a város útjai már lassan  közlekedésre alkalmatlanok, mint a polgármester a városvezetésre!  
 12. szixalag

  TV GO

  Két héttel ezelőtt még működött és nem volt szoftver frissítve. Olvasd végig, mert van más is!
 13. szixalag

  Telekom honlap

  Egyre bizonyosabbá válik előttem ennek az átalakításnak az oka. Számlámat nem tudom rendezni online, csak a távszámlán keresztül, személyes befizetésre nincs időm a munkaidő beosztásomból kifolyólag. A távszámlán keresztüli fizetés elhúzódik általában egy, de volt, amikor két héttel. Ez már kifut a befizetési határidőből, ezért a TRÉMAGENTA már küldi is a fizetési emlékeztetőt kemény 750 Ft plusz költséget felszámolva! A posta lett ilyen drága, vagy így nyerészkedik a szolgáltató etikátlanul?! Többször kértem már a fizetési határidő módosítását, ugyanis aki bérből és fizetésből él, amit kemény fizikai munkával keres, azok az emberek általában minden hónap 10. napjáig kapják meg a járandóságukat (azt a minimálbért, amit ebben a régióban fizetnek a munkáltatók:B.A.Z.megye). Mire a számla megérkezik, a minimálbér be van osztva hó végéig minimális megtakarítás nélkül és hol vannak a nem várt kiadások. Egy szónak is száz a vége, ez a plusz költség felszámítás is csak pár hónappal ezelőtt kezdődött. Kérdem én: ha így tele van az összes tv műsor magenta színű reklámokkal, hogy ilyen meg olyan legnagyobb szolgáltató, akkor az internetszolgáltatás minősége miért van a béka feneke alatt? 20 megás netem lenne, de csak 13-15 megát tud, ugyanis 5 kilométerre vagyok a központtól és nem bírja a hálózat. Persze, hogy nem bírja, mert azt a hálózatot használják ma is, amit anno a volt matáv épített ki 30-40, vagy több évvel ezelőtt! Kérdés: ha annyira sok az előfizetőjük, akkor van bevétel is, mert valljuk be őszintén, ez a legdrágább szolgáltató, miért nem fordítanak valamennyit a hálózat fejlesztésére? Válasz: mert nem MAGYAR tulajdonban van és a tulajdonos sz..rik rá, hogy nálunk milyen a szolgáltatás minősége! Egyetlen egy dolog miatt vagyok még előfizetőjük: olyan helyen lakom, ahol még nincs kiépítve más szolgáltató által a hálózat.
 14. szixalag

  TV GO

  Két héttel ezelőtt vettem észre, hogy a mobilomon a következő sablonszöveg jelenik meg: "A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból mobileszközödön nem támogatott." Azelőtt működött rendesen. Kizárogatja a TRÉMAGENTA azokat a készülékeket, amelyeket nem forgalmaz? Az asus tabletemet tőlük vettem és azon sem megy kezdettől fogva. A minőségbiztosítási okokból mit takar, mert nem a képminőséget, az biztos? Asztali pc-n megy, de a képfelbontás a béka feneke alatt van! Amennyiben van tv előfizetésem és a legnagyobb csomagom van, engedtessék már meg, hogy bármely típusú mobilkészüléken nézhessem azt, ami jár a csomagomhoz! LENOVO A606.
×
×
 • Új...