Ferenc Szûcs

Tag
 • Tartalmak

  58
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Ferenc Szûcs posztolt


 1. Nem tudom valójában volt-e 14 és 15-én hálózatkarbantartás Hódmezővásárhelyen, de tegnap óta kritikán aluli az internet elérés, kockásodik az IPTV telefon időnként eltűnik. A hálózati kapcsolatot nézve a letöltés SNR leesett 28-32dB-re a korábbi 43 körüliről. Időnként megjavul, újra rossz lesz. Bejelentettem hibára.

  Mindig olyankor van probléma mikor a szakik belepiszkálnak egy beállt rendszerbe, de nem jön nekik össze.

   


 2. A függetlenítés utáni állapotról lenne kérdésem.

  Telefon Windows mobile

  1. A függetlenítéshez kell egy másik szolgáltató kártyája és úgy kell beírni a kódot. Csak erre függetleníti a készüléket, vagy a harmadik szolgáltatóra is?

  2 A szoftverfrissítések eddig a telekom felülvizsgálata, módosítása révén jöttek, a függetlenítés után a frissítésbe belenyúl-e a Telekom, illetve a függetlenítéssel eltünnek-e a Telekom spcifikációk?


 3. Kb. két hete tapasztalom, hogy időközönként a WiFi 10-20mp megszakad, majd újra működik. Először a fix csatornára állított Wifi-t automata csatorna választásra állítottam. Úgy tünt, hogy helyreállt a kapcsolat, de egy idő után újra előjött. Próbáltam, hogy a tetején lévő gombbal kikapcsoltam, majd vissza,, ekkor is egy darabig jó volt, de újra csinálja a szakadást. Van valami ötletetek?


 4. Korábban már reklamáltam a sárga kocka miatt, de azt mondták, hogy a számlázási rendszerben jól szerepel a hűség. A karbantartás sem tette helyre.

   

   

   

   

  t-home.thumb.jpg.3e15673b211666e5078617d4a0de633e.jpg