Ferenc Szûcs

Tag
 • Tartalmak

  58
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Ferenc Szûcs a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. telekom tvgo

  Sikertelen minden próbálkozásom a belépésre. A regisztrációm elméletileg sikeres, de ennek ellenére nem fogad be a rendszer.
 2. sagemcom

  Megoldódott nálam is úgy néz ki. Kicserélték routert és megszűnt a hiba.
 3. sagemcom

  Újabban olyan problémám van, hogy időközönként nincs internet kapcsolat. A hiba forrása, hogy nincs alapértelmezett átjáró. Újra indítással lehet a hibát elhárítani. Ez a hiba jelentkezik mind az asztali, mind a laptopon is. Ez Windows hiba, vagy sagemcom hibája? Aki tud reagáljon rá.
 4. sagemcom

  Olyan gondom van, hogy lan hálózaton nem tudok belépni az admin felületre üres lapot jelez. WiFi-n azon ban be lehet lépni. Mi lehet a probléma?
 5. sagemcom

  Korábban már írtam a WiFi kapcsolat problémájáról. Rendszeresen használom a TvGo-t és többször előfordul, hogy megszakad a folyamat, nem jön az adás. A WiFi kapcsolat nem szakad meg, azonban ha átváltok 2,4-ről 5 Ghz-re, vagy vissza működik újra. Ez idáig tableten néztem, de most laptopon is jelentkezik ez a probléma. Ezért valószínűsítem, hogy a Sagem-nél van a probléma. Korábban kaptam ötletet, hogy mit állítsak rajta, de nem eredményes. Van-e valami ötlet, hogy miért szakadhat meg az adatfolyam?
 6. kábelnet

  Nem tudom valójában volt-e 14 és 15-én hálózatkarbantartás Hódmezővásárhelyen, de tegnap óta kritikán aluli az internet elérés, kockásodik az IPTV telefon időnként eltűnik. A hálózati kapcsolatot nézve a letöltés SNR leesett 28-32dB-re a korábbi 43 körüliről. Időnként megjavul, újra rossz lesz. Bejelentettem hibára. Mindig olyankor van probléma mikor a szakik belepiszkálnak egy beállt rendszerbe, de nem jön nekik össze.
 7. sagemcom

  Üdv! Érdekes dolgot tapasztaltam. Ma töltöttem le egy játékot hivatalos helyről és a letöltésem sebessége kb 30 MBs volt, annak ellenére, hogy 500-as net van. Kb. 60 MB kellene lennie. De ezt betudom a távoli szerver kiszolgálásának, de az érdekesség letöltés közben megszólalt a telefon, a letöltés megszakadt, majd újraindult 1,9-2,0 MB sebességgel. A telefonálás befejezésekor ismételten megszakadt és újraindult 30MBs sebességgel- Ezt mi okozza? Amíg 250-es netem volt ilyet nem vettem észre.
 8. sagemcom

  Megtörtént a javítás, a karón és a modemnél is csatit cseréltek, jelenleg nincs hiba, megszűnt.
 9. sagemcom

 10. sagemcom

  Igen, változatlanul Alkony u.
 11. sagemcom

  Az utóbbi pár napban azt tapasztaltam, hogy a hálózati kapcsolatnál megjelenik a sárga háromszög és nincs internet. Különböző okot ad a hibakereső (nincs ip cím, indítsam újra a modemet, DNS szolgáltató nem érhető el stb.) . Általában a számítógépet kell úraindítani, akkor helyreáll. A vezetékes telefon is rakoncátlankodik nem mindig tárcsáz be. Azt is tapasztaltam, hogy a modem minden ok nélkül újraindul. Valami okosságot kérek mi okozhatja?
 12. sagemcom

  Majd kipróbálom. Naponta kapcsolom be és ki a tabletet.
 13. sagemcom

  Huawei Mediapad 8 android 4.4
 14. sagemcom

  Tabletten szoktam nézni a TV műsort TVGO-val. Hosszabb idő után kb. 3-4 óra megszakad a kapcsolat és akármit csinálok (ujraindítás stb.) nem tud kapcsolódni hibát ad. Azonban, ha a WiFi módot váltok 5Ghz-ről 2.4Ghz-re vagy vissza mikor melyiken van úrja gond nékül csatlakozik a TVGO. Ez a Sagem beállítás, vagy korlátozás okozza, vagy TVGO bugja lehet?
 15. Szólok, hogy ha új tipusú személyigazolványotok van, akkor a születési hely után oda kell írni, hogy Magyarország vagy ami az igazolványon van. Csak a várost nem fogadja el.