Ferenc Szûcs

Tag
 • Tartalmak

  63
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Ferenc Szûcs a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Újfent itt vagyok. Csináltam egy kis fejlesztést. Asztali gépbe tettem PCIE ax-es WiFi, a laptopba eleve az volt. Közbe iktattam Huawei ax3-as routert, ami egyesíti a 2.4-es és 5-ös WiFi-t ezzel nyomtató kérdés kilőve. Az viszont továbbra is fentáll, hogy időközűnkként a net megszakad, továbbá böngészés közben amennyiben nem mindjárt olvassa be az oldalt annyira lefogja az 1 gigás netet, hogy stream szolgáltatás leáll, a Telekom Tv megszűnik. Ha nem tudja betölteni az oldalt megszakad a net, ha pedig sokára bejön az oldal helyreáll. A hiba okának mindig a DNS hibát adja. Szerintem a HGV gyengült el, az nem tudja kezelni a dolgokat. A HGV cserét lehet kérni?
 2. Canon TR4550 tip. nyomtató. Hiába van a nyomtató bejelentkezve, csak WiFi látják a gépek, így lehet nyomtatni.
 3. A laptop nem hiszem, hogy bekavar a stick és a nyomtató is 2,4ghz, a laptop 5Ghz. Ha nyomtatni akarok vele 2,4Ghz-re kell átállni. A nyomtatónak igaz van IP címe HGW által de csak WiFi-n tudok kommunikálni vele. Nincs USB kapcsolat az asztali géppel.
 4. Biztos itt lehet a kavar, de ha nincs bekapcsolva a nyomtató akkor is jelentkezik. A router nem tudja azt kezelni, hogy a lan és a WiFi is működik.
 5. Adott egy asztali gép 1Gb hálókártyával és 1 usb WiFi sticks (ami a nyomtatóval van kapcsolatban), továbbá laptop WiFi kapcsolattal. A laptopon a telekom TV nézem, az asztalin böngészek. Esetenként előfordul.hogy egyes weblapok nem jönnek be, majd megszakad az internet DNS hiányt mutat. Ilyenkor telekom tv is megszakad. Enyhébb esetben csak a laptopon megy el az internet. Ez a probléma csak a WiFi stick letiltása után nem jelentkezik. Véleményem szerint a szolgáltatói router kavar a dologban, nem tudja kezelni az eszközöket és ezért dobja az internetet. Esetleg tud valaki ezt kezelő beállításokat.
 6. telekom tvgo

  Sikertelen minden próbálkozásom a belépésre. A regisztrációm elméletileg sikeres, de ennek ellenére nem fogad be a rendszer.
 7. sagemcom

  Megoldódott nálam is úgy néz ki. Kicserélték routert és megszűnt a hiba.
 8. sagemcom

  Újabban olyan problémám van, hogy időközönként nincs internet kapcsolat. A hiba forrása, hogy nincs alapértelmezett átjáró. Újra indítással lehet a hibát elhárítani. Ez a hiba jelentkezik mind az asztali, mind a laptopon is. Ez Windows hiba, vagy sagemcom hibája? Aki tud reagáljon rá.
 9. sagemcom

  Olyan gondom van, hogy lan hálózaton nem tudok belépni az admin felületre üres lapot jelez. WiFi-n azon ban be lehet lépni. Mi lehet a probléma?
 10. sagemcom

  Korábban már írtam a WiFi kapcsolat problémájáról. Rendszeresen használom a TvGo-t és többször előfordul, hogy megszakad a folyamat, nem jön az adás. A WiFi kapcsolat nem szakad meg, azonban ha átváltok 2,4-ről 5 Ghz-re, vagy vissza működik újra. Ez idáig tableten néztem, de most laptopon is jelentkezik ez a probléma. Ezért valószínűsítem, hogy a Sagem-nél van a probléma. Korábban kaptam ötletet, hogy mit állítsak rajta, de nem eredményes. Van-e valami ötlet, hogy miért szakadhat meg az adatfolyam?
 11. kábelnet

  Nem tudom valójában volt-e 14 és 15-én hálózatkarbantartás Hódmezővásárhelyen, de tegnap óta kritikán aluli az internet elérés, kockásodik az IPTV telefon időnként eltűnik. A hálózati kapcsolatot nézve a letöltés SNR leesett 28-32dB-re a korábbi 43 körüliről. Időnként megjavul, újra rossz lesz. Bejelentettem hibára. Mindig olyankor van probléma mikor a szakik belepiszkálnak egy beállt rendszerbe, de nem jön nekik össze.
 12. sagemcom

  Üdv! Érdekes dolgot tapasztaltam. Ma töltöttem le egy játékot hivatalos helyről és a letöltésem sebessége kb 30 MBs volt, annak ellenére, hogy 500-as net van. Kb. 60 MB kellene lennie. De ezt betudom a távoli szerver kiszolgálásának, de az érdekesség letöltés közben megszólalt a telefon, a letöltés megszakadt, majd újraindult 1,9-2,0 MB sebességgel. A telefonálás befejezésekor ismételten megszakadt és újraindult 30MBs sebességgel- Ezt mi okozza? Amíg 250-es netem volt ilyet nem vettem észre.
 13. sagemcom

  Megtörtént a javítás, a karón és a modemnél is csatit cseréltek, jelenleg nincs hiba, megszűnt.
 14. sagemcom

 15. sagemcom

  Igen, változatlanul Alkony u.