Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag1705

Tag
  • Tartalmak

    339
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag1705 posztolt

  1. 1 órája, anonymus írta:

    Telekom megújult hálózat fejlesztési oldalát figyelte valaki ? Azok a települések amire azt írja hogy elvisszük ide is az új hálózatunkat az mit takar, Abban az esetben ha az adott településen eddig más ott volt a jó hálózat. Koax/Gpon.

    Ott is epulhet halozat ahol valaki mar "jo halozattal ott van" a teljes lefedo ilyenkor ugy epul, hogy ahol a masik melle megy ott az sajat koltsegbol finanszirozodik. Azon reszek lesznek tamogatottak amik a kiirasban benne voltak. 

  2. 10 órája, btz írta:

    @Attila70

    Ezt csak box nélkül lehet behozni DVB-S2 tuneres TV-vel? Mi megy rajta?

    Azzal is be lehet hizni, meg persze ha boxhoz kotod akkor azzal is. ?

    Musor a 2 teszt csatin lenyegeben nincs a 199-es csatit ismetlik. ?

  3. 5 órája, Lacikaaa írta:

    ...... de hol találok infót hogy mikor lesz valami jo csatornakiosztás az ünnepekkor? :)

    En ilyeneket most mar nem ugen varok, hiszen a szuper csaladiHD csomaggal szinte minden csatorna elerheto. A csaladi es a csaladiHD csomagok arai pedig szinte a szuper csomag araval egyenlo. Ebbol meg az jon le, hogy a Telekomnak a feljebb valtas reklamja akar koltsegesebb is lehet a remelt beveteltol. Most mar az efik gondoljak ugy, hogy reklam nelkul valtdanak. CsaladiHD es a Szuper csaladiHD ara kozott a kulonbsag elenyeszo, januartol meg megkissebb szinte egyforma lesz. Akinek meg van net is mellette az januartol eszre sem venne a csomagvaltas dijat, hiszen a net afaja meg lejjebb megy.

  4. 10 perce, Deino írta:

    Arra akart kilyukadni hogy az új listában ott van, hogy elérhető a Településén a szupergyors net. Vagyis vagy koax (HFC) vagy Optika, de ő, eközben ADSL-t lát a webshopban...

    Milyen uj listaban? Ja kozben mar rajottem. Kicsit mar faradt vagyok. ? A terkepen valo jeloles az egy valamikori allapotott tukroz. Annak a valtozasarol mintha valaki korabban irt volna korabban.

  5. 4 órája, CHlGGA írta:

    Hali

    Nemrég jöttem rá, hogy az otthoni internet előfizetésemhez alapból tartozik egy webtárhely is. Ezt sikeresen elértem FTP-n keresztül(a telekomos ftp alapján) viszont sehol se találom, hogy az így ide feltöltött weblapom(csupán egy teszt index.html) milyen domainen érhető el.  Régebbi fórumon találtam leírást, hogy a  http://web.t-online.hu/felhasználónév-en jelenik meg a dolog, viszont az én telekom fiókom felhasználóneve az emailcímem. Ötletek?

    Mint irod is webtarhely tartozik az elofizetesedhez. Az eleres meg amit linkeltel. a felhasznalo nevnel nem kell a @t-online.hu. Domainre meg elo kell fizetni.

  6. 4 órája, btz írta:

    Itt is van a Telekom specifikus lista a fejleeztési ütemtervről. Ha valaki hibát talál benne, kérem pm-ben jelezze, a többi szolgáltatót tartalmazó listával (ph blogomon megtalálható) lehet összevetni, én több adatot is random ellenőriztem az jó volt, de ettől függetlenül, ha valami nem stimt, akkor jelezzétek. Köszi. Xlsx formátum, később talán szinekkel lehet jelölni a ténylegesen megkezdett, befejezett építéseket.

    A key es a hwr telecom az biztos ide valo?

  7. 17 perce, acel írta:

    A hét elején a deutche t-t támadták a speedport routerekkel, náluk vannak speedport routerek? I

    Nekem is az van, de semmi bibi nincs vele. Senki nem tamadta, van kutyam aki megvedi. ?

  8. 3 órája, Komi írta:

    Eddíg IPTV Családi+HD csomag és HBO Maxpack csomagom volt. Nem hiszem, hogy csak a nyitott csatornákat zárták el. Pl.: AXN, Discovery, Filmbox, Comedi Central, de mindegy majd megoldódik egyszer :)

    Mint irtam tipp volt a reszemrol. Nincs mentalista tudasom. ?

    Egy teljes sorrendi ujrainditast csinalnek a helyedbe ha idaig nem tetted volna meg. (minden aramtalanit, utan hgw es ha az ok stb)

  9. 7 perce, ApaFia írta:

    Én értem,hogy most per-pill így működik a rendszer,de akkor miért tüntek el a meglévő csatornákbó,mert azt is írta. Valami nem kerek. ;)

    Az, hogy mi tunt el csak o tudna megmondani.

    Tuppem van, hogy a nov vegeig nyitott csatornak.

  10. 1 perce, ApaFia írta:

    De ő írta,hogy cserélni kell. ;) Persz ki kell szállítani a 2. stb,de afelől már mehetne,és menni is kellene a csomag válltásnak. ;)

    Olvasd el mit irtam,  de megegyszer leirom. A csomagvaltas es a +stb egy megrendelesen lett felveve. Ebbol kifolyolag a ketto egyidejuleg teljesul. Tehet mikor felrekjak a + stb-t akkor akkor aktivalodik az uj csomag is. Most efi iritaciot okozott az egyuttes kezeles. 

  11. 17 perce, ApaFia írta:

    Nem, ezt nem kell cserélni. Szerintem meg ér egy 1412 felhívni elmondani a panaszod.Csomag válltáshoz  a te esetedbe nem kell stb-t cserélni. ;)

    Nem cserelni, rendelt 1 + stb-t azert megy szerelo. ?

  12. Nem kell cserelni a felvevost a csomagvaltas miatt. 

    Az igenyed a csomagvaltas es a + stb felszerelese egy megrendelesen van, igy  a kett teljesitese egyidejuleg lehetseges. Tehat amikor a +stb-t a szerelok megcsinaljak akkortol lesz az uj csomagod aktiv.

    Ez maskent ugy lehetett volna, hogy elobb rogziti az uj csomagot es mikor ez a megrendeles teljesul utana egy ujabb megrendelest indit a +stb megrendelesre.

  13. Amit alairtal az csak a munkalap volt. Majd kuldenek szerzodest, igazabol rautalo.magatartassal is letrejon.

    Jar hozza scart vagy hdmi ertelem szeruen az esetedben hdmi. Elfelejtette veletlenul odaadni neked, mert nem a dobozban van.  Kuld el ezt az irasodat az ugyfelszolgalat@telekom.hu -ra es rendezik feled. Vagy hivd fel a 1412 -ot es mond el ott nekik es rendezik.

     

  14. Igazabol meg mindig nem irtad, hogy melyen a jelenlegi csomagod es milyenre valtanal.

    Azert megprobalok egy par lehetseges valaszt.

    Ha a jelenlegi csomagod  10-20Mbit/s-es es 30-50Mbit/s-re valtasz akkor nem kizart, hogy a jelenlegi, modem, HGW-t cserelni kell. Ezt futar viszi ki a reszedre. Vagy ugyan ez a verzio eseten akar szerelo is  kellhet, mert akar vonal epites sel lehet megoldani. 2 erparas  vonal kell a kert sebbessghez es ennek megfelelo HGW.

    Lehet olyan is, hogy ha 10Mbit/s-rol valtasz 20Mbit/s-re es mint irtad digitalis valtas is menne akkor szukseges a modemet HGW-re cserelni. Ebben az esetben futar vissz egy HGW-t neked.

    Remelem minden verziot leirtam.

  15. 9 órája, tks írta:

    Nappal általában be van kapcsolva a mobilnet, de ettől még nem kellene a háttérben ki tudja, mit küldözgetni. Legfelül van jelenleg a net fogyasztási listában a telefonon, a böngésző meg a többi mind jóval elmarad tőle, szóval ez forgalmazza a legtöbbet önszorgalomból. Érdekes lenne tudni, hogy mit küldözget.

    Erre csak te fogsz tudni valaszolni. A feltelepitet progik onalloan dolgoznak. Pl: face, viber satobbi. Vagy akar a frissitesek is lehetnek adat zabalok.

×
×
  • Új...