Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

KZsolt

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

KZsolt eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. KZsolt

    PS4 Remote Play otthoni hálózaton lassú

    Sokat javított a sebességen egy wi-fi range extender, mert nem a legjobb helyen van a router a lakásban. A kábeles csatlakozás sem hozott jobb eredményt. Illetve kiderült, hogy a tömörítési eljárás miatt sosem fogok tökéletes képminőséget kapni: a sötét részek mindig "kockásak" lesznek, jelenleg ezt tudja nyújtani a Sony streaming technológiája. Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat!
  2. KZsolt

    PS4 Remote Play otthoni hálózaton lassú

    Köszönöm! Valóban semmi köze az internet csomaghoz, ha lakáson belül maradok. Van rá mód, hogy ezt a "belső hálózati korlátot" feloldjam? A router admin felületén van olyan beállítás, ami javíthatja a streaminget?
  3. Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni a következő problémára: Adott egy Playstation 4 Pro kábeles összeköttetéssel a Telekom-os Sagemcom F@st 3686AC routerrel. Az otthoni internet csomag Net M 300/20. Amikor foglalt a TV csak a szomszédos szobában tudnék játszani, laptopról PS4 Remote Play alkalmazáson keresztül, 5GHz wi-fi hálózaton. A problémám, hogy a játék szaggat és elég csúnya, pixeles is a kép. Mi lenne szerintetek a megoldás? - Eggyel nagyobb internet csomagra kellene váltanom? - Cseréljem le a routert egy erősebb wi-fi jelet sugárzó eszközre? - Esetleg mindkettő? Köszönöm a javaslatokat előre is!
×
×
  • Új...