Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

asd123.

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

981 profilmegtekintés

asd123. eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok! Olyan problémáim lennének, hogy új előfizetéssel készüléket vásárolnék. Az előleg tiszta sor. Az előleg mértéket mikor kell megfizetni? Az ügyfélszolgálatossal megbeszélése után egy adott időpontig, vagy maga a készülék és az új előfizetéses kártya átvételekor? A másik, mivel számhordozást is igénybe venném a fenti “műveletkor” online, mennyi az átfutási ideje? Ha elkezdik a számhordozást, onnantól a számom nem elérhető mindaddig míg meg nem kapom az új kártyámat? Eme szösszenet megválaszolására ezer hála!
  2. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    @teherwagon Sikerült az ügyfélszolgálattal beszélnem, ők ezen részem nem nyújtanak szolgáltatást, csak hálózat építéssel foglalkoznak (amit gondoltam). A hölgy közölte hogy még engedélyezésre vár, az is hosszú hónapokat vesz igénybe. Mondtam hogy de már 1,5 éve fent lógnak az oszlopokon a hozzá való és semmi változás, erre azt mondta ez ilyen. Szóval nem lettem ezzel se előrébb.
  3. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    @teherwagonArra gondoltam hátha van itt is valami rálátás a dologra. Meg írom persze. Köszöntem az eddigi válaszokat ?
  4. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    @teherwagon Már írtam nekik az elmúlt félévben 2 e-mailt is, de válaszra se méltattak. Az hogy ott díszeleg a villany oszlopokon, céltalanul. Kicsit bosszantó. Már azt hittem hogy ekkora az internet sebessége a hajamat is leszedi. De így éppen hogy lobogtatja.
  5. asd123.

    Optika. Réz a fényben

    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Nyírlugoson, mikorra várható optikai internet élesítése, mivel 2018 decemberében már felkerültek az oszlopokra a kötődobozok. Így 1,5 év távlatában semmi változás nem történt. Jelenleg Net Plusz díjcsomag van, ami 40 Mbit/s “hasít” néha kicsit kevesebb. Nagyobb csomag nem érhető el. Próbáltam az elérhető pályázatok között keresni, de sehol nem szerepel a település. Válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...