asd123.

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

asd123. a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. @teherwagon Sikerült az ügyfélszolgálattal beszélnem, ők ezen részem nem nyújtanak szolgáltatást, csak hálózat építéssel foglalkoznak (amit gondoltam). A hölgy közölte hogy még engedélyezésre vár, az is hosszú hónapokat vesz igénybe. Mondtam hogy de már 1,5 éve fent lógnak az oszlopokon a hozzá való és semmi változás, erre azt mondta ez ilyen. Szóval nem lettem ezzel se előrébb.
 2. @teherwagonArra gondoltam hátha van itt is valami rálátás a dologra. Meg írom persze. Köszöntem az eddigi válaszokat 🤘
 3. @teherwagon Már írtam nekik az elmúlt félévben 2 e-mailt is, de válaszra se méltattak. Az hogy ott díszeleg a villany oszlopokon, céltalanul. Kicsit bosszantó. Már azt hittem hogy ekkora az internet sebessége a hajamat is leszedi. De így éppen hogy lobogtatja.
 4. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Nyírlugoson, mikorra várható optikai internet élesítése, mivel 2018 decemberében már felkerültek az oszlopokra a kötődobozok. Így 1,5 év távlatában semmi változás nem történt. Jelenleg Net Plusz díjcsomag van, ami 40 Mbit/s “hasít” néha kicsit kevesebb. Nagyobb csomag nem érhető el. Próbáltam az elérhető pályázatok között keresni, de sehol nem szerepel a település. Válaszokat előre is köszönöm!