Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

GabiV

Telekom
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit GabiV posztolt

  1. Szia bozsokiandras! Uzman válaszát megerősítjük, mely szerint a Sat TV szolgáltatásra új megrendelés nem köthető, de ahol jelenleg ezen a technológián érhető el a TV szolgáltatás, akkor továbbra is biztosítjuk. Célunk, hogy minden előfizetőnknek a legmagasabb színvonalon tudjuk a szolgáltatást biztosítani, ezért folyamatosan fejlesztjük a hálózatot. Amennyiben bármilyen változás állna be, arról minden érintett Előfizetőnket időben értesítjük. ^Gabriella

  2. A hiba kivizsgálásához több adat megadása is szükséges, ezért javasoltuk a TVGO írj nekünk felületet. Viszont, ha elküldöd privát üzenetben az elérhetőségedet (mobil telefonszám) és az MT ügyfél-azonosítót, ha a TVGO-t Telekom előfizetőként használod a szolgáltatást, szívesen eljutattjuk mi a kérdést.

  3. Szia Boroka! :) 

    Pár díjcsomagunkat kivezettük, feltehetően Neked is egy újabb csomagot biztosítunk. Ahhoz viszont, hogy lássuk, melyik csomagról mire váltottuk át az előfizetésedet, szükséges lenne ismernünk a hívószámodat, ezért kérjük, hogy keress meg bennünket a chaten, ahol az azonosítás után minden kérdést tisztázni tudunk.

×
×
  • Új...