Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

GabiV

Telekom
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit GabiV posztolt

  1. GabiV

    Sat TV kivezetés

    Szia bozsokiandras! Uzman válaszát megerősítjük, mely szerint a Sat TV szolgáltatásra új megrendelés nem köthető, de ahol jelenleg ezen a technológián érhető el a TV szolgáltatás, akkor továbbra is biztosítjuk. Célunk, hogy minden előfizetőnknek a legmagasabb színvonalon tudjuk a szolgáltatást biztosítani, ezért folyamatosan fejlesztjük a hálózatot. Amennyiben bármilyen változás állna be, arról minden érintett Előfizetőnket időben értesítjük. ^Gabriella
  2. GabiV

    TVGO lejátszási hiba

    A hiba kivizsgálásához több adat megadása is szükséges, ezért javasoltuk a TVGO írj nekünk felületet. Viszont, ha elküldöd privát üzenetben az elérhetőségedet (mobil telefonszám) és az MT ügyfél-azonosítót, ha a TVGO-t Telekom előfizetőként használod a szolgáltatást, szívesen eljutattjuk mi a kérdést.
  3. GabiV

    Nagyobb internet

    Szia! Kérlek, küldd el privát üzenetben a pontos címet, ami alapján utána tudunk nézni, hogy mi várható.
  4. Szia Gábor! Kérlek, küldd el privát üzenetben, hogy mi a pontos cím, és utána nézünk a kérdésnek!
  5. GabiV

    TVGO lejátszási hiba

    Szia! Kérjük, hogy a problémát mindenképp jelezd itt: https://bit.ly/3eSqqPv hogy kivizsgálhassuk, mi állhat a hibajelenség mögött!
  6. GabiV

    Tetris 50p

    Szia Boroka! Pár díjcsomagunkat kivezettük, feltehetően Neked is egy újabb csomagot biztosítunk. Ahhoz viszont, hogy lássuk, melyik csomagról mire váltottuk át az előfizetésedet, szükséges lenne ismernünk a hívószámodat, ezért kérjük, hogy keress meg bennünket a chaten, ahol az azonosítás után minden kérdést tisztázni tudunk.
×
×
  • Új...