Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zsoke12

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

681 profilmegtekintés

zsoke12 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. zsoke12

    Telekom Router Lan Port

    Sziasztok! 2 szintes házban lakunk, a telekomos router a földszinten van, onnan jön fel az emeletre hozzánk 1 kábel ami egy 8 portos gigabites switchbe megy be. A switchre van kötve egy Samsung 4K TV, 2db PS5 és 1 PC. Elég gyakran annak a portnak led lámpája a telekomos routeren amibe a hozzánk feljövö kábel dugva van zöldről átvált sárgára vagyis ilyen pirosas színre és ilyenkor 100mb/s a max sebesség. Ez mitől van vagy hogyan lehetne orvosolni? Áltában 5x ha újraindítóm a routert vagy cserélgetem a feljövő kábelt a portokban akkor visszavált zöldre de néha még attól se javul meg. Alapból 1000/25-ös netünk van. Köszi a válaszokat előre is.
  2. Sziasztok! Egy olyan problemam van, hogy 2-3 naponta ujra kell inditani a routert mert nem enged csatlakozni egyik wifihez sem. Sem a 2,4ghz-eshez sem az 5ghz-eshez semmilyen eszkozrol. Lankabelrol mukodik tokeletesen ilyenkor annyi kivetellel hogy a router menuben nem tolt be semmilyen adatot, ures minden mezo barhova lepek. Ezt lehetne valahogy orvosolni?
  3. zsoke12

    Nagy Packet Loss

    Sziasztok. Kb 1 hónapja mindennap általában dél és este 8 között nagyon belassul a net nálunk a packet loss pedig néha eléri az 50%-ot is. Az időjárás nem befolyásolja. Pingplotterrel szoktam megpingelni a legközelebbi ip címet ami a router után jön, ott szoktam figyelni a packet losst. 300/20-as net csomagunk van de ilyenkor délután 20/0,5 maximum amit tudok mérni speedtesten. Este 8 után már kezd visszatérni a rendes sebesség de éjfél környékén szűnik meg teljesen a veszteség, éjjel nincs vele probléma. Helyileg Fejér megye, Lepsény. Voltak kint nem rég a telekomtól akkor kikapcsoltak valamit a modemben de nem szűnt meg a probléma. Csatolom a Pingplotteres képet.
  4. zsoke12

    Nagyobb internet

    Sziasztok. Lepsényben várható valamikor nagyobb internet csomag a 150/5-nél? Polgárdin ami 10km-re van már 2 éve megy az 1000/1000-es net. Köszi a válaszokat előre is.
×
×
  • Új...