Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Feriman

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Feriman eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Megválaszolom magamnak Nem túl stabil, folyton ledobálja a telefont a WiFi-ről, ha egy másik eszközön indítok el egy letöltést, vagy akár speedtest-et. Most kaptam egy új Technicolor modemet, fényévekkel jobb.
  2. Feriman

    Port forward nem működik

    Másik port működik? Arra gondolok, hogy a Telekom a mobilneten is tiltja az SMB hozzáférést, és az ő mobilnetükön keresztül nem férek hozzá a távolni samba megosztásomhoz, ezért egy másik szolgáltató mobilnetét vagyok kénytelen használni. Lehet itt is hasonló van, és nem engedik, hogy kifelé kinyisd ezt a portot.
  3. Feriman

    Statikus ip-cím lakossági internettel

    DDNS lesz amit keresel. Én a https://freedns.afraid.org/-ot használom ehhez (ingyenes). Frissíteni pedig vagy a ddclient-el tudod, vagy ha van Dockered, akkor ezzel: https://github.com/Feriman22/freednsupdater
  4. Mennyire stabil/megbízható a Sagemcom F@st 5655v2 router? El szokta felejteni mostanában beállításokat? Nagy sebességnél (1000/1000-es net) is stabilan működik? Azért kérdezem, mert a meglévő otthoni hálózatomat fogom újragondolni a napokban, és felmerült az ötlet, hogy a jelenlegi Sagemcom (bridge módban van) + tp-link router kombó helyett csak a Telekom eszközét használnám. TV nincs, csak net és vezetékes telefon (utóbbit nem használom). Évek óta bridge módban használom, hiba nélkül, azonban most többet is kellene csinálnia, mint csak átengedni a forgalmat. Amire kell: Hálózati authentikáció (PPPoE) DHCP-vel kiosztani az IP címeket Néhány eszköznek fix IP-t megadni Néhány port forward szabály (minden mást tiltson a tűzfal) WiFi ki lesz kapcsolva, csak a vezetékesen rákötött switch/access pointokon keresztül fognak hozzáférni az eszközök Ha ezeket megbízhatóan tudja, akkor a meglévő tp-linket tudnám másra is használni.
×
×
  • Új...