Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'port forward'

8 találat

  1. Sziasztok! Adott egy Sagemcom 3890 V3-as router-modem kombó, aminek a külső elérését nem sikerül rendesen beállítani. A hálózatra van téve egy biztonságtechnikai rögzítő, aminek az elérése instabil. Ha különböző műveleteket akarok végrehajtani, akkor a kapcsolat azonnal megszakad. Belső hálózaton is akadozik, nem csak kivülről. Mintha valami tűzfal szerű dolog megfogná. Az eszköz HTTP porton (80 és 8080) keresztül elérhető felületét sem érem el rendesen. Port forward be van állítva, DMZ-ben is próbáltam, tűzfal ki lett kapcsolva, egyszerüen nem jó. Nem igaz, hogy a T csak ilyen ócska routereket tud beszerezni! Vagy elérhetetlenek vagy nem tudnak DynDNS kezelést, stb. Nem csak a "szőke" felhasználókra kéne gondolni, akik Instagrammozásra meg Facebookozásra használják az eszközeiket! Az ügyfélszolgálat természetesen tojik a problémára! Valakinek van ötlete, tapasztalata?
  2. Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Egy kis üzletben dolgozom mint rendszergazda. Nemrég lett frissítve a szerződésünk, amivel újítottunk giga netre. Kaptunk új routert - Sagemcom 3890 - minden pikk-pakk betöltött, egy dolgot kivéve. Belső hálózaton van egy NAS. Azon egy olyan megosztott mappa, amire a külső webhostunkról x időnként lefrissülnek a digitális tartalmak. Amióta megtörtént a modem csere, a rendszer nem szinkronizál. Korábbi beállításokat néztem az előző D-Link routeren, belőttem a port forwardot, de semmi. Rakok be képet az aktuális beállításokról. Telefonáltam már a Telekomos kollégákkal is, akik ehhez a routerhez kapcsolódó beállítást megnyitottak - örülnék ha nem lenne zokni a memóriám, és le tudnám írni, hogy mi is volt ez pontosan - de azóta sincs semmi változás. Kezdek kifogyni az ötletekből, hogy mi lehet a gond. A Sagem-ből fut át egy kábel az Asus routerünkbe (RT-AC51U, tudom, ez nem kezeli az ezres netet) - majd innen megy tovább a szervergépbe ami szétdobálja minden hálózati eszközbe (és a NASba). 192.168.0.1 a Sagem IP, .11 az Asus router 10.0.218.16 a Nas a belső hálózaton Olvasgatva a fórumokat a jelenlegi beállítás a Sagem-nél annyit változott hogy a "Külső hoszt" mezőben egy csillag szerepel. (érdemi változás szintúgy semmi) Köszi előre is a segítséget! u.i.: ha szükséges tudok Asus logot is mutatni, Sagem logtól megőrülök, annyira logikátlanul van megoldva -.-
  3. Sziasztok! Kaptam ezt a csoda optikai modemet vagy routert (nem is tudom minek nevezzem) és megpróbáltam beállítani a port forwarding-ot, de nem működik. Az előző VDSL modemnél minden ment, most nem. Kipróbáltam ugyanilyen Sagemcom modemen (sw verzió megegyezik) a port forward-ot 60km-re egy másik helyen és ment. Mi lehet a gond nálam? Router csere? T azt mondja nincs NAT-olva. Factory reset megvolt. Köszi a segítséget előre is!
  4. Sziasztok! Rákötöttem a Telekom modem/routerre (kábellel) egy QNAP NAS-t. Beállítottam a port forwardot, dinamikus IP című domaint. Minden szuperül működik, elérem, tudom használni, egészen addig, amíg nem az otthoni hálózaton vagyok. Ha felcsatlakozok az otthoni WiFi-re, akkor nem érem el a NAS-t, mivel a modem/router külső IP címére is az útvonalkeresés (Windows tracert-et próbáltam) egyből az első hop-nál timeoutol. Miért lehet ez?
  5. Sziasztok! Csináltam itthonra egy saját szervert(felhő szolgáltatást) magán célra. Megcsináltam mindent rajta, azonban nem tudom elérni a hálózaton kívülről. Megcsináltam a port forwardingot is. A telekomos modem más IP nyilvános IP címet ír ki, mint a whatsmyip.org és társai). A router által adott IP címmel elérem a szervert a hálózaton BELÜL, de amúgy nem. A másik IP címet viszont sem belülről, sem kívülről nem érem el. Felhívtam a telekomot, de ők átirányítottak a 1422-re, ami fizetős. Mit lehetne csinálni? Kell érte ott fizetni? Mert végülis ami rajtam múlik, az készen van. A 80-as és a 443-as portokat szeretném használni. Köszönöm a válaszokat!
  6. Kedves Superuser, forumtagok ! Most csereltek a routeremet HA35-re. Eddig ZTE volt. Kulso cimrol szeretnem elerni a belso halozaton levo eszkozt. Arduino vezerlo. Port forwardinggal beallitottam az eszkozt az 5....7- es portra Jelen van az eszkoz, latom: 192.168.1.71 A port is mukodik: iPadrol elindul 192.168.1.71:5...... -rol. Van egy static IP URL cimem ez ugyanazon az IP cimen van (ping), amit PC rol ellenoriztem a whatismyipaddress.com site-tal. Kivulrul iPhone 4G-vel inditva megse latja az Arduinot. Kerdeseim: a static IP cimnek a whatismyipaddress.com-on levovel kell egyezni, vagy azzal, amit a HA35 VDSL IP address mutat? 100.100.211.167 Nem kellene a 192 .... 71-nek STATIC IP-nek lenni? Ha igen, hogy kell ezt beallitani? Koszoni a segitseget: Istvan
  7. Üdvözletem! Tapasztalt valaki ilyesmit a Sagemcom 5655v2-vel? Többek között egy Furmint nevű PC csatlakozik Ethernet kábellel a routerhez. A Sagemcom szerint a PC wifi-n lóg, persze jelerősség nincs. A port forwarding erre a gépre nem megy, egy másikra igen. A nyomtatónak statikus IP címe van, wifi-n csatlakozik, de a cím nem jelenik meg. A nyomtatóba az IP címén keresztül be tudok jelentkezni.
  8. Sziasztok! Nemrégiben váltottunk 250 megabitre, amihez a régi Cisco modem helyett kaptunk egy Sagemcomot, amivel az alábbi problémám lenne. Szeretném beállítani az adminjában a Ps4 Remote playhez és a Moonlighthoz szükséhes portokat (https://www.playstation.com/en-in/get-help/help-library/apps---features/playstation-apps---features/ps4--remote-play-connection-issues/) (https://github.com/moonlight-stream/moonlight-docs/wiki/Setup-Guide). A Moonlighthoz szükségeseknél minden második port mentésénél, a Ps4-nél pedig az UDP 9303 megadásánál és elmentésénél közli az admin felület, hogy "Ismeretlen hiba történt, próbálja meg újra". Olyan pár tucatszor tuti újrapórbáltam. Létezik erre valami megoldás?