McM

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

McM a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Az internet kapcsolattal semmi gond nincs, az nem szakad meg. Az eszköz tűnik el, majd jelenik meg ismét, de amint dolgozni szeretnék vele megint eldobja a kanalat!
 2. Nekem is hasonló problémám van (3890 v3) , igaz más hálózati eszközzel. Jó lenne ha megoldaná a T ezeket a blődli hibákat!
 3. Sziasztok! Adott egy Sagemcom 3890 V3-as router-modem kombó, aminek a külső elérését nem sikerül rendesen beállítani. A hálózatra van téve egy biztonságtechnikai rögzítő, aminek az elérése instabil. Ha különböző műveleteket akarok végrehajtani, akkor a kapcsolat azonnal megszakad. Belső hálózaton is akadozik, nem csak kivülről. Mintha valami tűzfal szerű dolog megfogná. Az eszköz HTTP porton (80 és 8080) keresztül elérhető felületét sem érem el rendesen. Port forward be van állítva, DMZ-ben is próbáltam, tűzfal ki lett kapcsolva, egyszerüen nem jó. Nem igaz, hogy a T csak ilyen ócska routereket tud beszerezni! Vagy elérhetetlenek vagy nem tudnak DynDNS kezelést, stb. Nem csak a "szőke" felhasználókra kéne gondolni, akik Instagrammozásra meg Facebookozásra használják az eszközeiket! Az ügyfélszolgálat természetesen tojik a problémára! Valakinek van ötlete, tapasztalata?