gojko

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

gojko a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Szó sincs róla. Nem futurisztikus dolgokra gondoltam. Mindössze arra, ami egy otthoni hálózat keretein belül megvalósítható lenne: lehessen képeket, zenéket, videókat, - vagy akár - webes tartalmat megosztani a különböző eszközök között. Konkrétan set-top box, média lejátszó, PC, mobil telefon között oda-vissza. És jelenleg - a Huawei EC2218SS korlátozott képességei és a szolgáltatói hozzáállás miatt - a set-top box-ot érzem a leggyengébb láncszemnek ebben a hálózatban. Pedig vannak lehetőségek benne...
 2. Ahogy írtad a kimenetre kötött kábel rossz helyre került. Átraktam a második bemenetre és így már tudok felvétel közben is csatornát váltani. :smileyvery-happy:
 3. Két koax van, de az egyik a felső a másik az alsó ('in' és 'out') csatlakozóra van kötve. Gondolom a második csati a lányom szobájába lévő STB-be megy. Ha jól sejtem, akkor egy harmadik koaxot is be kellene húzni, ha felvétel közben csatornát akarok váltani.  Mi a teendő ebben az esetben? Csak jelzem a problémát az ügyfélszolgálatnak?
 4. Még egy kérdésem lenne. Az normális, hogy felvétel közben csak az a csatorna nézhető, amit éppen rögzítek?
 5. Hát... ez nem jó hír. :smileyfrustrated: Pedig bíztam benne, hogy van rá megoldás. Akkor marad a családi vita a tv előtt, ha bele akarok nézni egy felvett műsorba, de az asszony meg ragaszkodik a kedvenc sorozatához... :smileyhappy: Mindenesetre köszönöm a válaszokat!      
 6. Sziasztok! SAT TV előfizetésem van, amihez Huawei EC2218SS készüléket kaptam.  A készülék belső HDD-re szépen felveszi és le is játsza a felvett műsort. Viszont hiába látom a számítógépemen hálózaton keresztül a felvett műsort (.tts fájl), a Windows Media Player nem hajlandó lejátszani. Milyen lejátszó programmal tudnám megnézni ezeket a fájlokat?