Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gojko

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

gojko eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. gojko

    Műholdas televízió

    Szó sincs róla. Nem futurisztikus dolgokra gondoltam. Mindössze arra, ami egy otthoni hálózat keretein belül megvalósítható lenne: lehessen képeket, zenéket, videókat, - vagy akár - webes tartalmat megosztani a különböző eszközök között. Konkrétan set-top box, média lejátszó, PC, mobil telefon között oda-vissza. És jelenleg - a Huawei EC2218SS korlátozott képességei és a szolgáltatói hozzáállás miatt - a set-top box-ot érzem a leggyengébb láncszemnek ebben a hálózatban. Pedig vannak lehetőségek benne...
  2. gojko

    Műholdas televízió

    Ahogy írtad a kimenetre kötött kábel rossz helyre került. Átraktam a második bemenetre és így már tudok felvétel közben is csatornát váltani. :smileyvery-happy:
  3. gojko

    Műholdas televízió

    Két koax van, de az egyik a felső a másik az alsó ('in' és 'out') csatlakozóra van kötve. Gondolom a második csati a lányom szobájába lévő STB-be megy. Ha jól sejtem, akkor egy harmadik koaxot is be kellene húzni, ha felvétel közben csatornát akarok váltani.  Mi a teendő ebben az esetben? Csak jelzem a problémát az ügyfélszolgálatnak?
  4. gojko

    Műholdas televízió

    Még egy kérdésem lenne. Az normális, hogy felvétel közben csak az a csatorna nézhető, amit éppen rögzítek?
  5. gojko

    Műholdas televízió

    Hát... ez nem jó hír. :smileyfrustrated: Pedig bíztam benne, hogy van rá megoldás. Akkor marad a családi vita a tv előtt, ha bele akarok nézni egy felvett műsorba, de az asszony meg ragaszkodik a kedvenc sorozatához... :smileyhappy: Mindenesetre köszönöm a válaszokat!      
  6. gojko

    Műholdas televízió

    Sziasztok! SAT TV előfizetésem van, amihez Huawei EC2218SS készüléket kaptam.  A készülék belső HDD-re szépen felveszi és le is játsza a felvett műsort. Viszont hiába látom a számítógépemen hálózaton keresztül a felvett műsort (.tts fájl), a Windows Media Player nem hajlandó lejátszani. Milyen lejátszó programmal tudnám megnézni ezeket a fájlokat?
×
×
  • Új...