Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

abaladar65

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

abaladar65 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. abaladar65

  Műholdas televízió

  Kedves Kisszilvia!   Látom olyannyira olvosolták a problémát, hogy inkább kivették az alkalmazások közül a"you tube"- , csak, hogy ne keljen megjavítani ?! Vagy ez csak egy átmeneti állapot?  
 2. abaladar65

  Műholdas televízió

  Kedves Kisszilvia!   Eltelt lassan négy hét és nem látom, hogy orvosolták volna a you tube alkalmazshoz kapcsolódó problémát? Várható a javítás az elkövetkező időben?
 3. abaladar65

  Műholdas televízió

  Kedevs Mindenki! Interaktiv sat - ot használok már kb. 2,5 éve. Ma vettem észre, hogy az extrák/alkalmazások menűpontban a you tube szolgáltatást nem tudom használni (beteg voltam így nem néztem tv-t).   Az alábbi hibaüzenet látható: "A rendelkezésre álló erőforrások nem teszik lehetővé a tartalom megosztását a youtube használata közben."   Alatta Igen Mégsem Ha az igenre lépek betölti az alkalmazást, választhatok is valamit de ha el szeretném indítani (mint ahogy régen szoktam) ismét megjelenik a következő üzenet: Can not connect to youtube player - és továbbra sem működik. Miért nem csatlakozik? Az origó alkalmazás jó, internet van. Már nincs ez a szolgáltatás? Lemaradtam valamiről? Várom segítségeteket . 
×
×
 • Új...