Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ping4565

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

ping4565 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. ping4565

  TV GO

  Nekem is beletelt 1-2 napba, úgy emlékszem.  Telefonszámot hozzájuk nem találtam sehol, de esetleg a 1412-őn tudhatnak valamit mondani evvel kapcsolatban. Addig is kitartás! Nekem nagyon bejön ez az app; megérte várni rá.
 2. ping4565

  TV GO

  Uupsz! Ez tényleg ott volt; nem vettem észre. Hát akkor ez van. Kösz szépen. Üdv.
 3. ping4565

  TV GO

  Egy másik kérdés: Nem tudjátok, hogy ha külföldön próbálom a TVGO-t nézni, miért nem működik? Gondolnám, hogy ha egyszer IPTV előfizető vagyok itthon és rendben működik, külföldön meg rácsatlakozom valami "helyi" Internet-re, annak ugyanolyan jónak kellene lennie, mint az itthoni Internet-nek. Kösz. Üdv.
 4. ping4565

  TV GO

  Nekem is van egy Samsung SM-T211-es nevű tabletem, ami ugyancsak nincs a támogatott eszközök listájában, de mégis működik rajta a TVGO. Talán annyit megér neked, hogy a TVGO app-ban, a Menü-ben, az "Írjál nekünk" részben megkeresed a Telekom-ot. Nekem válaszoltak, sőt, fel is hívtak, amikor volt egy ilyesmi ügyem. Üdv.
 5. ping4565

  TV GO

  Ez megoldódott közben? (kilép minden eszközön a TVGO-ból, majd újra belép, max. 2 eszközön) Engem is érdekel. Kösz.
 6. ping4565

  TV GO

  Sziasztok! Közben nekem is megoldódott a TVGO problémám (iPad csere után az új iPad-en nem ment). Fel is hívtak a Matávtól, hogy minden rendben van-e. Mondjuk nem emlékszem, hogy a telefonszámomat megadtam valahol, de mindegy. Ez pár napja történt, azóta is minden rendben. Üdv és jó bulizást mindenkinek!
 7. ping4565

  TV GO

  Sziasztok! Jött a tegnap egy "bug fix" az AppStore-ba, egy nagyon beszédes "Hibajavítások" magyarázattal. Letöltöttem és csodák csodája, nincs már az a bizonyos "minőségbiztosítási .... " hibaüzenet. Eddig OK.   Sajnos azonban bármely TV programot indítanám el, a felugró kisablakban a "Lejátszás" gombra kattintva, megpróbálja indítani, aztán visszaugrik a kisablakba, és nem történik semmi. Szóval van még "hibajavítanivaló" rajta!   Üdv.  
 8. ping4565

  TV GO

  Sziasztok! Nekem iPad-en is ezt a hibaüzenetet írja ki bejelentkezéskor, már vagy 3 napja: "A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból mobilezközödön nem támogatott". Lecseréltem a 3-as iPad-emet egy iPad Air 2-re pár napja; azóta az új eszközön nem megy a TVGO. Írtam nekik az app-ban egy üzenetet, 3 napja, de eddig semmi reakció. Üdv.
×
×
 • Új...