Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

csiri

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

csiri eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. csiri

    Aréna 4

    Tisztelt szakértők! Egy hete módosítottam az előfizetésemet, hogy nézhessem a csatornát, de nem történik semmi. Kezd már ez vicc lenni! Ma már online lehet intézni mindenféle szerződést! Miért kell várni ki tudja mennyit, hogy nézhessem a műsoraimat! Lassan vége lesz pl. a Motogp szezonnak!
  2. csiri

    Aréna4 van, de nincs

    Tisztelt Szakértők! Azt azért felháborítónak tartom, hogy egy csatorna miatt díjcsomagot kell váltanom, ami drágább, mint az előző, ami ugyanaz és egyébbként idén márciusban újitottam meg! De még készüléket is vásárolnom kellett, mert különben kötbéreznek, hiszen szerződést bontok, mert rá vagyok kényszerítve, ha nézni szeretnék egy csatornát, kb. 25 évre visszanyúló előfizetőként! Az már csak hab a tortán, hogy fizetnem kell olyan adókért, amik nem érdekelnek, de ennél már csak az vérlázítóbb, hogy több olyanért, amiknek ugyan az a músora! Leleményes! Törvényes, hogy ugyanazt adják el nekünk 3-szor? Természetesen! Ez messze van a korrekt eljárástól, ami kár, mert nekem megfelelnek a szolgáltatások és azok minősége. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy egy semmitmondó sajnálkozó válasz fogok kapni, ha kapok egyáltalán.
  3. csiri

    telekomtvgo

    Üdv Mindenkinek! A fejlesztőktől kérdeznék! Mi a teendő akkor, ha van egy olyan tabletünk, amit ráadásul önök forgalmaztak, ám csak 4.4.4-es android fut rajta. Nem adtak és nem is fognak új verziót kiadni rá. De még főzött rom sincs hozzá. Kíváncsi vagyok a hozzáállásukra, megoldásukra. Dobjak ki egy tökéletesen működő eszközt, és vegyek egy újat? , mert önök úgy gondolták ez van és kész? Egy programfejlesztésnek visszafelé mindig kompatibilisnek kell lennie! Ez így korrekt! Vagy felajánlunk egy másik eszközt ingyen, hiszen hátrányos, lehetetlen helyzetbe hoztuk az ügyfelünket! Mit éreznének, ha én megvetetnék önökkel egy autót, de az új fejlesztett fedélzeti komputerrel nem működne? Vegyen másik autót? Kíváncsian várom véleményüket és megoldásukat!
×
×
  • Új...