Dave

VIP
 • Tartalmak

  99
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Dave posztolt


 1. 21 perce, patrik.2199 írta:

  Kritikus hibák javításáról van esetleg infód? Pl. hangpattogás/döcögés UI2 óta, Dolby hiánya UI2 óta, “tartalom betöltése sikertelen” bekapcsoláskor, 4K képmegtörés 1 éve az AV boxokon, fizetős visszatekerés nem megfelelő működése (pl. UI2 óta az HBO-n nem lehet visszatekerni, pedig benne van a táblázatban), TV2 Comedy 4:3 adás torzítva 16:9-ben jelenik meg (TV GO-n és régi IPTV-n pedig jó).

  Bízom benne, hogy mielőbb javításra kerülnek az esetleges hibák. Pontos információm nincs róla. Bár gondolom már megtörtént, a téged érintő műszaki hibákról nyiss hibajegyet.


 2. Ekkor: 2021. 10. 22. at 22:14, acel írta:

  igy érthető, az is hogy mifositasnál nem jelenik meg a csomag,  bár attól hogy érthető,meg ciki

  Szia! Köszi a visszajelzést. Az új webshop felülettel ez a probléma (is) megoldásra került, azóta már biztosan találkoztál vele. :) 


 3. Szia!

  A Match4 sportcsatorna nincs a Telekom kínálatában, ugyanakkor a Premier League a Spíler TV-n is elérhető. A csatornák saját hatáskörükben vásárolnak sportjogokat, esetenként elosztva. 

  Ha ezzel kapcsolatosan nem vagy elégedett, a Spíler TV működése miatt panaszt tennél, akkor azt legegyszerűbben a TV2 csoport közönségszolgálatán tudod megtenni:

  A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45

  E-mail cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu


 4. Szia! A csatornák saját hatáskörükben vásárolnak sportjogokat, esetenként elosztva. 

  Ha ezzel kapcsolatosan nem vagy elégedett, a Spíler TV működése miatt panaszt tennél, akkor azt legegyszerűbben a TV2 csoport közönségszolgálatán tudod megtenni:

  A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45

  E-mail cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu


 5. Ekkor: 2022. 07. 19. at 16:26, ZoltánL írta:

  CI kártyaolvasós TV-vel is működik a szolgáltatás

  Szia! CI modul DVB-C szabvánnyal működik, koaxkábelen, az IPTV DVB-I szabványon megy UTP kábelen. ( = nem ugyanaz a két dolog :) )


 6. Szia! Nyersen: ha nem látod a Play Store-ban, akkor nem működik. Bízom benne, hogy mielőbb lesz ilyen verzió is.

  Telekom saját androidos SmartBoxa nem idekeverendő, mert azon custom launcher és firmware fut, IPTV MC hálózatból táplálkozva.


 7. Szia!
  Ez a hiba tudtommal javításra került. De amikor előkerült, akkor is zoom outtal orvosolható volt, ahogy írod. A Content ablak valamelyik dimenziója egyébként tényleg nem éri el az írt pixelszámokat, bármilyen meglepő. :)  


 8. Szia! A nappaliban pl. a SmartBoxon tudod használni :P TV okosító esetében a teljes firmware frissítése szükséges lenne a jelenlegi működés szerint, ami egyrészt irreális elvárás lenne (a Telekom részéről), másrészt ettől függetlenül műszakilag támogathatatlan megoldás.

  Kifejezetten okosboxos applikáció nem létezik (bár fejlesztés alatt van), ugyanakkor megpróbálhatod a tabletes APK-t side-loadolni, csak a kontrollálás lehet problémás lesz.


 9. Ekkor: 2022. 05. 10. at 13:22, ÁdámS írta:

  Szia! A router ezt mutatja:

  Signal strength: -52 dBM

  Signal rate: 866,667 Mbps

  A két eszköz között csak levegő van, 4 méter távolságra vannak egymástól.

  A boxot a szerelő kábellel tesztelte, ott tökéletes volt a TV-adás.

  Szia! Milyen típusú a router? Admin menübe belépve látsz olyan opciót, hogy "IPTV" vagy "IGMP"?


 10. Ekkor: 2022. 06. 15. at 18:52, Robin62 írta:

  Két napja indították el a rendszerem, ma jött meg az LG tvm, és alapból mindkét távirányítóval megy mindkét eszköz, kivéve a guide-ot, és a kedvenceket. Mert ennél a tvs távirányítónál csak a hangolt csatornákkal működik (dtv,kábel,műhold). Olyan lehetőség, hogy set top box, nincs. Léptetni tudom a csatornákat, és amit eddig próbáltam, az működött a beállításoknál, és a filmek közötti nézegetésnél, de még sok mindent nem próbáltam.

  Nálam a 9-es alatt van 3 pötty és ha STB-n vagyok, akkor az mindenféle extra opciót (gombot) hoz fel


 11. Szia! Ha a HDMI CEC aktív, akkor bekapcsoláskor a SmartBox bemenetet vált.

  Ha igazából arra gondoltál, hogy párosítás után hogyan tudod vele pl. a TV hangerejét állítani, akkor a TV-power gombot 2-3 másodpercig tartsd nyomva.


 12. Ekkor: 2022. 06. 30. at 7:31, justzoli írta:

  Sikerult megoldani: stbben letiltottam a wifit illetve auto legjobb kepminoseg keresese helyett beallitottam hogy mit hasznaljon fixen. 

   

  Masik kerdesem, hogy tobb stbm is van, ezeket switchcsel dughatom egy portba az onton? Tudtommal iptvnek eleg 10 mbit is es kene szabad gbites port. Koszi a valaszt!

  Szia!

  Örülök, hogy a beállítással a stabilitási probléma megoldódott.

  A switch működik, csak támogassa az IPTV multicastot. (Egyébként az ilyen basic plug-and-play 3-4-5 eFt-os switch-ek is teljesen jók)

  100 megabites port jusson neki a switchen, a Sagemcomon meg mindegyik gigabites (kivéve egyet, ami 2,5 gigabites)


 13. Hibaelhárítási garancián kívül fog esni.

  + Telekom TV GO jog megosztása szerződés szerint azonos háztartásra vonatkozik, illetve "GO" jog, tehát nem a SmartBox-ra vonatkozik. De lehet technikailag működni fog. :)


 14. Szia! A legegyszerűbb, ha ellátogatsz egy üzletbe, mert elképzelhető, hogy személyi igazolványos azonosítással és ügyintézői belépési móddal könnyebb lesz ezt megoldani. :) 

   


 15. Angolos kiejtéssel működött több csatorna esetében - ha megérkezik a magyar támogatás a Google-től, akkor tudok konkrétabbat írni.