drobika3659

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

drobika3659 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. ÖÖÖ már megbocsáss a válaszért, de ez egy nagyon nagy baromság, ugyanis akkor csak 13-15 adást tudnék nézni normálisan, ha hd csatornára is elöfizetnék, vagyis állitásod szerint, mert a többi az kockás kép lenne......és a minösége sem lenne jobb....vicces...mivel a scart és az svideó, az analóg jelátvitel, a hdmi pedig digitális....még ha roszabb is az adás ami jön tányéroson, a kimenet akkor is jobb lesz mint alap esetben.     De egyébként  akérdésemre amit itt feltettem már délután meg kaptam a választ, egy pár kedves embertöl, + beszéltem a t-home al is...szóvall, feleslegesen koptattad a billentyüt.   Üdv.
 2. A családban 3 db box van, de csak 1 db HD-s tv lesz, ezért csak 1 db oylan készülék kellene ami tudja  a hdmi kimenetet, a másik két tv az hagyományos, ezért is kérdeztem meg itt töletek a fórumban.Mindenképpen váltanom kell szerinted dijcsomagot a készülék cseréhez, vagy anélkül is adnak 1 et?  
 3. Sziasztok. Nekem az lenne akérdésem hogy melyek azok a beltéri egységek, amiket lehet használni t-home tányéros tv elöfizetéshez. Mert ami nekünk van, azon nincs hdmi kimenet. Rendeltem egy tv-t a t-home tól, és szeretném azért jobb minöségben is nézni a tv adásokat, de a scart csatlakozás az eléggé ómódi. Tudtok ebben nekem tanácsot adni? Biztosan lehet kérni tölük is ilyen készüléket, de ha m egoldható ez más tipussal is akkor inkább vennék egyet, havidij nélkül. Köszönöm.