sunangel71

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sunangel71 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszönöm a segítséget, de nem vagyok műszerész, ez egy komplett fejegység, s a tvgo-n kívül semmivel sincs gondja! Minden eddig kipróbált app kifogástalanul működik vele (a Mytv is)! A Tvgo is kifogástalanul feltelepül, belép, látom a műsorokat is, csak éppen nem hajlandó magát a kiválasztott műsort lejátszani! Sajnos egyébként is sok gondom van a tvgo-val. De az másik téma.
 2. Szervusz! Egy noname fejegység. Mindösszesen ennyi: M706L Csatoltam fotókat. Köszönettel : Tamás
 3. A lejátszás nem engedélyezett Jailbreak-elt eszközön hibaszám 4-44-148. Mi ez, s mi a teendő, hogy a kocsi multimédia lejátszóján is tudjam nézni az adásokat?
 4. Tisztelt üzemeltető! 4.44.50009-es hibaüzenetet kapok, s egyetlen adás sem indul el! Mit takar ez a hibakód, s mit lehet tenni ellene? Ez új nekem, mert sajnos ahhoz már hozzá kellett szoknom, hogy a sokak által emlegetett hibakódokat dobálja, s folyamatosan szétesik a kép, vagy akadozik!
 5. Folyamatos ez a hiba, s ettől élvezhetetlen a TVGO szolgáltatás! Mikor kapunk értelmes és valódi választ a hiba okáról és mikor válik végre élvezhetővé a szolgáltatás, melyért nem kevés havi előfizetői díjat szúrkolunk le!? Érdekes módön más szolgáltató online tv-je kifogástalanul működik (mytv pl.) és évek óta!