Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sunangel71

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

sunangel71 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. sunangel71

    E220 hiba üzenet

    Ezt régóta tudjuk mindnyájan, de először is ritkán működik ez a megoldás, ráadásul nem is a böngésző esetében áll fent ez a probléma, hanem az applikációban! Ott pedig nincs rá semmilyen megoldás!
  2. sunangel71

    E220 hiba üzenet

    Ha erre utal a hiba, akkor komoly gond van a programozással, mert folyamatosan és mindig, már évek óta kizárólag a mindenütt regisztrált email címemmel lépek be! Ráadásul műsor nézése közben dobja be a hibát, s onnét lehetetlen folytatnom! Újabban már a NR1-s telefonomon semelyik csatornát sem engedi nézni és totál különböző hibakódokat dob be!
  3. sunangel71

    E220 hiba üzenet

    Tegnap óta a legújabb, hogy már semikor és semmit nem enged nézni már az android fullos telefonomon sem! Sorban dobálja a hibakódokat: 203; 831; stb. Ugyebár személyes tartalmat nem enged rögzíteni, így esélytelen a fotó küldése! Kezdek igen mérges lenni, s fontolgatom, hogy a teljes telekom magenta1 csomagom, melyben tetemes előfizetés van, megszűntetem!
  4. sunangel71

    E220 hiba üzenet

    Köszönöm szépen a gyors választ! A probléma az, hogy azzal az email címmel vagyok mindig belépve ~s műsor nézése közben dobja be a hibát és utána az adott csatornán az addig nézett film végéig nem engedi tovább nézni, de ha másik csatornára váltok, akkor az simán megy! Ez a hiba az utóbbi 3 hónapban jelentkezett csak és főként a Pr1me csatorna nézése közben.
  5. sunangel71

    E220 hiba üzenet

    Miért kapom mostanában egyre gyakrabban ezt a hibaüzenetet?: "A tartalom csak összekapcsolt Telekom TV szolgáltatással lejátszható. E220"
  6. sunangel71

    hibaszám 4-44-148. Mi ez?

    Köszönöm a segítséget, de nem vagyok műszerész, ez egy komplett fejegység, s a tvgo-n kívül semmivel sincs gondja! Minden eddig kipróbált app kifogástalanul működik vele (a Mytv is)! A Tvgo is kifogástalanul feltelepül, belép, látom a műsorokat is, csak éppen nem hajlandó magát a kiválasztott műsort lejátszani! Sajnos egyébként is sok gondom van a tvgo-val. De az másik téma.
  7. sunangel71

    hibaszám 4-44-148. Mi ez?

    Szervusz! Egy noname fejegység. Mindösszesen ennyi: M706L Csatoltam fotókat. Köszönettel : Tamás
  8. sunangel71

    hibaszám 4-44-148. Mi ez?

    A lejátszás nem engedélyezett Jailbreak-elt eszközön hibaszám 4-44-148. Mi ez, s mi a teendő, hogy a kocsi multimédia lejátszóján is tudjam nézni az adásokat?
  9. sunangel71

    4.44.50009 -es hibaüzenet

    Tisztelt üzemeltető! 4.44.50009-es hibaüzenetet kapok, s egyetlen adás sem indul el! Mit takar ez a hibakód, s mit lehet tenni ellene? Ez új nekem, mert sajnos ahhoz már hozzá kellett szoknom, hogy a sokak által emlegetett hibakódokat dobálja, s folyamatosan szétesik a kép, vagy akadozik!
  10. sunangel71

    4.44.113

    Folyamatos ez a hiba, s ettől élvezhetetlen a TVGO szolgáltatás! Mikor kapunk értelmes és valódi választ a hiba okáról és mikor válik végre élvezhetővé a szolgáltatás, melyért nem kevés havi előfizetői díjat szúrkolunk le!? Érdekes módön más szolgáltató online tv-je kifogástalanul működik (mytv pl.) és évek óta!
×
×
  • Új...