Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kokapeti

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

kokapeti eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. kokapeti

  mobilnet és wifi

  Szia! Az adat tömörítést hol kell kikapcsolni? Csak az otthoni hálózaton nem jó. És egy szintén telekomos ismerősöm szintén panaszkodott hasonlóra (nem akar a video elindulni). A dolog jelentkezik applikációk felhő szinkronizálásánál, illetve pl. Play Áruházból való letöltés megkezdéséhez is várni kell. Aztán ha elindul a letöltés, hasít. Csak várni kell15-20 másodpercet hogy elinduljon.
 2. kokapeti

  mobilnet és wifi

  Üdv! A következő problémával fordulok Hozzátok: Androidos telefonomnál fordul elő, hogy a weboldalba beágyazott videók nem indulnak el amikor wifit használok. Azért gondolom, hogy nem a böngészővel van a gond, mert ha (*****os) mobilnetet használok minden jól működik. ((De hasonlóban pl. az időkép alkalmazásnál is: wifin nem frissülnek a adatok, csak tekeri, mobilnettel minden jól megy.)) Ha valakinek van ötlete, megköszönöm. kp
 3. kokapeti

  IPTV

  Üdv! Ez most komoly a Vajnaszenny egyetlen értékelhető csatornája - persze a PL miatt - a Spíler TV SD-ben lesz?? 2016-ban?
 4. kokapeti

  IPTV

  Ennyi? És ez miért jó az HBO-nak? És ha magas az ára, majd én eldöntöm, hogy kifizetem-e. Furcsa, hogy egyik szolgáltatónál sincs.
 5. kokapeti

  IPTV

  Üdv! Ez számomra érdekes: http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/atalakitja-csatornakinalatat-az-hbo.html?Itemid=1 "Érdemes megemlíteni, hogy nem csak az HBO érhető el HD minőségben, hanem a kábelhálózatok a többi HBO és Cinemax csatorna műsorát is továbbíthatnák HD felbontásban, azonban erre (több más magyar csatornához hasonlóan) egyelőre nincs még példa. " De ugyanez igaz a Paramountra is például. Vajon mi lehet ennek az oka?
 6. kokapeti

  IPTV

  Üdv! A Műsorújság androidos alkalmazást hogyan lehet összekapcsolni az iptv-vel? Az alkalmazásban nincs mód összekapcsolásra. Bezzeg az általam feleslegesen tartott Távírányító alkalmazást simán össze lehet kapcsolni QR kóddal. Köszönöm.
 7. kokapeti

  IPTV

  Hát lehet, hogy csak én vagyok vészmadár... de ha ez egy törvény, akkor az a szolgáltatóra nézve kötelező. Pl az IPTV-n simán el tudom képzelni, hogy ezen csatornákat kötelezően odarögzítik szoftveresen és azokat nem lehet törölni vagy elmozdítani. Júliusban kiderül.
 8. kokapeti

  IPTV

  A próféta szóljon belőled. Egyébként technikailag nem értem, hogy dvb-c-n ezt hogy lehet megoldani? Szerintem meg pont iptv-n könyebb egy szofterfrissítéssel lefixálni ezt.
 9. kokapeti

  IPTV

  Az Mttv. 74. § (1c) bekezdése szerint július 1-től a digitális platformokon a közszolgálati médiaszolgáltatásoknak a csatornasorrendben (EPG, set top box) meg kell előzni a többi csatornát, az első programhelyekre kell kerülniük. A csatornasorrend preferenciára való előírás független a HD-től (az Mttv. 74. § (1b) bekezdése szerint azon műsorterjesztő, amely egy adott átviteli rendszeren HD minőségben is továbbít audiovizuális médiaszolgáltatást, köteles azon az átviteli rendszeren a közszolgálati médiaszolgáltató (1) és az (1a) bekezdés szerinti audiovizuális médiaszolgáltatásait, az (1) bekezdésben meghatározott feltételekkel, HD minőségben továbbítani) vagy SD-től, azaz mindkét változatnak meg kell előznie a többi csatornát. M1M2DunaM4 SportDuna WorldM6 (elindulását követően)M3 (ahol elérhető, továbbítása nem kötelező, nem tartozik az Mttv. 74. § (1) - (1c) bekezdéseinek hatálya alá)M5 (elindulást követően, továbbítása nem kötelező (nem lesz "must carry"), nem tartozik az Mttv. 74. § (1) - (1c) bekezdéseinek hatálya alá)M1 HDM2 HDDuna HDM4 HDM6 HD (elindulását követően)M5 HD (elindulást követően, továbbítása nem kötelező (nem lesz "must carry"), nem tartozik az Mttv. 74. § (1) - (1c) bekezdéseinek hatálya alá)Jól gondolom én azt, hogy júliustól tehát az IPTV boxon ez lesz az első tizenegyhénány csatornának a kötelező sorrendje és ezen csatornákat sem törölni nem más csatornahelyre tenni nem lehet?   köszi  
 10. kokapeti

  IPTV

  Köszönöm.   Akkor tényleg az utolsó kérdés:)   Platinakártyásoknak volt egy kiválasztott minicsomagra -20 %-os kedvezmény.   November óta nekem ez már nincs.   Megszűnt ez a kedvezmény?   kp  
 11. kokapeti

  IPTV

  Köszönöm.   Akkor még egy kérdés:)   A Filmbox csatorna kikerül a kínálatból, és ahogy látom a Filmvilág csomagban sem fog szerepelni.   Ezekszerint az 5 Filmbox csatornából csak 4 lesz ezután elérhető?   Köszönöm.    
 12. kokapeti

  IPTV

  Üdv Mindenkiek!   Lehet, hogy hülye a kérdés:) Az euronews ugye magyarul is elérhető az iptv-n?   Az ÁSZF-ben nincs magyar nyelv jelölve, a a Speak! minicsomag leírásában azonban igen.   Gondolkozom ezen az új Nagyvilág csomagon és azért érdekel.   Köszönöm.  
×
×
 • Új...