Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Zolinet

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Zolinet eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Köszi a választ! Még nem látom az előfizetés adatait, de nálam, mint lehetőséget az 1000/25-ös csomagot dobja fel, úgyhogy ez így akkor rendben van.
  2. Még egy kérdés, ha lehet! Megjött a modem, működik is szépen. A letöltés 900 felett van, de felfelé kb. 25-30 a sebesség. Ez általános érték, vagy zaklassam ezzel az ügyfélszolgálatot?
  3. Köszi a választ és a hálózati gyorstalpalót!
  4. OK Köszi! Már csak egy kérdéssel zavarlak (remélem). A DMZ működés miatt szükséges, vagy biztonság szempontjából (nem tudom mi az, jelenleg nem használom)?
  5. Köszi a választ! Tudom úgy is használni, ahogy eddig (wifi kikapcs, simán csak utána a saját router), vagy ez nem lehetséges, ill. okoz-e valamilyen problémát?
  6. Sziasztok! Megrendeltem az 1000-es netcsomagot, azután olvasgattam egy kicsit és "megijedtem". Gondolom egy Kaon CG3000-et fogok kapni a bővítés miatt. Eddig alap netem volt, egy Sagemcom 3686 V1-el mely teszi a dolgát, semmi állítás nincs az eredetihez képest, csak a wifi van kikapcsolva és utánakötve egy saját wifi router, azon keresztül megy minden (wifi, DHCP, médiaszerver, stb.). IPTV nincs. Ez mehet így továbbra is a Kaon CG3000-el, vagy kell mókolnom valamit? Jó sok negatív visszajelzés van a Kaon-ról, lehet, hogy a fenti felállásban jobban járnék egy 300-as, v. 500-as nettel, megtartva a Sagemcomot?
×
×
  • Új...