Willam

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Minden, amit Willam posztolt

 1. Ha nem vetted volna észre a mi érveink is észérvek. Csak képtelen vagy elszakadni attól, hogy az általad nézett HD adás most éppen nincs. Ezt nevezik szemellenzős hozzáállásnak.  Nem fogadsz el érveket, mert fáj, hogy a HD csati eltűnt. Ha jól belegondolsz, az előfizetőknek hány százalékát is teszed ki? És hányan írtak a fórumba, hogy felháborodtak az általad jelzett döntés miatt? Nem védjük a T-t, csak tudomásul vesszük, hogy néha változnak a dolgok. Megszűnt egy ideje a Mezzo például. Biztos néznék sokan. De az nincs. Se sd se hd. Ugyanakkor van egy lehetőség mindenki előtt. Szolgáltatót lehet váltani, ha máshol jobb a kínálat. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Szerintem hülyeség valakit úgy támadni, hogy te hány százalékát teszed ki az előfizetőknek. Sőt nem lehet egy fórum  bejegyzései alapján sem megítélni azt, hogy hány embert érint negatívan az, hogy nincsen RTL Klub HD. Ha valaki úgy gondolja, hogy kevés előfizető bosszankodik ezen, akkor az lehet meglepődne egy közvélemény kutatás során. - Amúgy a szolgáltató is mindig küldi az SMS-t, hogy mennyire voltál elégedett a szolgáltatással. (1,2,3,4 vagy 5 ös) :) - Akkor miért nem kérdezi meg az előfizetőket, SMS-ben vagy e-mail ben, hogy  igényt tartana e az említett csatorna HD adására?
 2. Nem követtem az eseményeket, csak amikor ma este le akartam adni hibaként hogy eltünt a HD csatornám, akkor szembesítettek a történtekkel. Úgy tájékoztattak, hogy átmenetileg nincsen a csomagban az RTL Klub és vissza fog kerülni a HD csomagba. Hát kíváncsi leszek rá, szerintem elég sokan örülnének neki.
 3. Idáig az RTL sem variált a pénzel, amíg "jobban teljesít" nem adóztatta sz....rá.
 4. 1412-ön hiba bejelentés.
 5. Nem tudom elhinni, hogy pont erre nincs egy kis pénze a szolgáltatónak, hogy fizessen egy kis pénzt a csatornáért.
 6. Egyet értek Andris-al!
 7. Vajon a többi szolgáltató miért tudott megegyezni az RTL-el? 
 8. Ha te így gondolod, már bocsi, de akkor homokba dugod a fejed a szolgáltatóval együtt.
 9. Ok! De hol az RTL Klub HD? Az előfizetők szerintem 75-80% ban ezt a csatornát nézik és pont ezt nem lehet HD minőségben nézni?! Szerintem ez jelentős előfizető vesztéssel jár majd előbb vagy utóbb.