dani0113

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

dani0113 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Igen lehet, hogy akad valamivel, torrent szokott menni mindig persze. Majd megnézem, de egyelőre jobban idegesít már a nem stabil sebesség. Így most TP Link-be dugva működik frankon egyelőre, ott valszeg nem ütközik az ip ahogy írtad.
 2. Szia. A Sagem-be ment minden eddig, tegnap átdugtam a TP Linkbe azt az STB-t ami akadt és a routert kivettem AP módból, most rendesen a WAN-ba megy egy kábel a Sagemből. Így érdekes módon nem akad, de jó lenne ha a Sagemmel se akadna, mert jobb lenne AP módban a TP-Link. A lassú netre viszont még mindig nincs ötletem.
 3. Ja és a még annyit, hogy 2000/1000es csomagra váltottunk,de kb a korábbi 300as letöltési sebességét tudja PC-n mérve, míg telefonon wifin keresztül 800megát is mértem. Ha mindent bezárok PC-n,akkor se tudtam még 600megát se mérni. Feltöltés viszont korrekt 700-800mindig.
 4. Sziasztok! Sajnos ezen probléma megoldása meghaladja a képességeimet, így hozzátok szeretnék fordulni. A héten nagyobb netcsomagra váltás miatt le lett cserélve a modem egy Sagemcom F@ST 5670 -re, mögötte van egy Archer C6 router de csak "jeltovábbító" módban. Végül minden kütyümre elég volt a Sage, így a TP Link csak wifiként van használva. A lényeg, hogy a szobámban lévő STB-n a kép pár perc után lefagy és csatornaváltás után indul csak újra. A másik szobában ahol a felvevős box van, hibátlan a történet. Kikapcsoltam a TP Linket de így is ugyanúgy fennáll a hiba. DMZ-ben van csak egy IP cím az Xbox miatt,de ez a régi Sage-nél is így volt és sose volt gond. Van valami ötletetek? Köszönöm előre is.