Brunnentaler

Tag
 • Tartalmak

  46
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Brunnentaler posztolt

 1. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e esetleg tapasztalat a héten elindult új beltéri egységgel kapcsolatban. Erre gondolnék pontosan: https://24.hu/tech/2021/03/24/telekom-tv-indulas-bejelentes-smartbox/ Első sorban pár kérdés érdekelne: - mennyire megbízható - simán telepíthető e a régi set top boxok helyére - megéri e váltani régebbi IPTV-ről. - mennyivel tud többet mint a jelenlegi st top boxok. - hogy működik a felhőalapú rögzítés - milyen appok telepítehtők rá (Netflix, HBO Go, Apple Tv pl) Köszi előre is Üdv
 2. Sziasztok! Tudnátok segíteni? Adott egy Kaon CG3000 és pár nap után a töredékére csökken a wifi (500 MB-ről pár nap alatt 10-12MB-re csökken). Újraindítás után ismét jó. Aztán pár nap múlva kezdődik elölről. köszi előre is.
 3. Köszönöm azóta felvettem önökkel a kapcsolatot elvileg találtak is hibát a rendszerben. Jelentkezem majd ha esetleg észlelem még.
 4. Woow köszi, ez aztán az infó Pont ilyenre gondoltam köszi még1x. Sztem akkor ráérek még váltani.
 5. Sziasztok, Kaon CG3000 kábelmodemen az egyik led (pont az amin a set top box is van) narancssárgán világít, ez mitől lehet? Köszi előre is.
 6. ÓÓÓ köszi akkor ez így marad, legalábbis amíg le nem cserélem a set top boxot az újra.
 7. Köszi a választ!
 8. Kedves Fórum tagok! At lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beszerezni a Telekomtól az RTL Most+-hoz aktiváló kódót: https://www.rtlmost.hu/premium/aktivalo-kod Előre is köszi Üdv.
 9. Háát igen eléggé átgondolatlan az egész. Köszi mindensetre
 10. Köszi a gyors választ arról van infó esetleg, hogy mikor lehet ilyen szerződése a Telekomnak?
 11. Budapest, Kaszásdülő ugyanez. Ráadásul a 1414 se megy....
 12. Azóta megjavult köszi a választ
 13. Sziasztok, Napok óta nem tudok belépni laptopon a TV GO-ba, a következő hibakódot dobja be: A művelet átmeneti technikai probléma miatt nem sikerült. Kérjük, próbáld meg újra. (H85983545) Win 10 alatt, több böngészővel is próbálva. Köszi előre is.
 14. Köszi a választ, valahol sejtettem hogy odaát lesz a hiba. :-)
 15. Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az mitől lehet, hogy az Apple appstore-ból bármit letöltök az nagyon lassan jön le. Az otthoni wifi amúgy, jó 150 Mb/s és hozza is, és csak az Apple applikációk letöltésénél jelentkezik. Köszi előre is.
 16. Háát annyi gondom van csak vele amit leírtam. Halk szinte mindegyik csatorna. :-)
 17. OldMike, akkor azt mondod ha facebookon írok a Telekomra akkor elintézhető a dolog? Azért kérdezem, csak mert nálunk a 63-as végű verzióval semmi baj sem volt, annyit érzékeltünk belőle csak hogy visszaállt a hang a régebbi normális (nem halk) verzióra.
 18. Köszi teljesen egybevág az eset. Akkor ezek szerint sok változásra nem lehet számítani... :-(
 19. Sziasztok, Arra tudna esetleg valaki választ adni, hogy miért halkult el megint az összes csatorna IPTV-n? Jó pár éve lehalkult az összes, jóval magasabbra kell venni a tv hangerejét ahhoz, hogy ugyanúgy halljuk a TV-t mint régebben. Aztán pár hete "helyreállt" teljesen jó volt, a baj az hogy csak egy hétig maximum. Valakinek van esetleg valami hátér infója? Köszönöm előre is.
 20. kábelnet

  Semmit sem tiltottam le, alap beállítás ilyen volt. Köszi még1x mindenkinek!
 21. kábelnet

  Sikerült! Köszönöm mindenkinek!!!
 22. kábelnet

  Kábelen ugyanaz, és a rokonnál ugyanez a gép gond nélkül csatlakozott. Tűzfal kikapcs után is ugyanaz.
 23. kábelnet

  Nincsenek bepipálva. A VPN fülön csak az ipsec-et látom az ki van kapcsolva.