Zoltán82

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Zoltán82 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sajnos még a mai napig nincs Sony termék a kínálatban. Várható ez ügyben fejlemény. Az iPhone, Samsung és a többi kínai termékek nem igazán jön be. 5-6 év után lassan ideje lenne lecserelni a jelenlegi készülékem. A Telekom szolgaltatssal nincs baj viszont Sony készülék a *****nal és a *****fonnal van, de ezért meg nem szeretnék szolgáltatást váltani. Üdv.
 2. Én is pontosan ugyan így vagyok. Nagyon örülnék ha ismét lenne sony xperia telefon és egyébb más minőségi Sony termék a kínálatban! Kihez lehet fordulni a kéréssel?
 3. A pályázatot nyert cég azt mondta hogy lehetőséget kell adniuk más cégeknek az optikai hálózat használatára, mivel EU forrásból telepítettek ki. Már jó ideje itt van a hálózat a településen de még sem használja a Telekom... 🤔 És a korszerűsítés sem prioritás? De pl a Sat tvt is leepitik úgy hogy nincs másik alternatívája. Ugyanazért a pénzért jóval alacsonyabb minőséget nyújtanak majdne m minden téren. Váltani nem akarok ha nem muszáj mert, ha minden szolgáltatást más cég nyújtana (telefon, otthon internet, IP tv) akkor nem lenne gazdaságilag hatékony...
 4. A Telekom Szupergyors internet Sényő települést sem érte el a mai napig sem. Nem is látni szándékot hogy valaha lesz, annak ellenére hogy már más cég kiepitette és működteti a hálózatot. Per pillanat 2021-ben 5-8 mbps sebességű a Telekom otthoni internete. Mikorra várható a településen minőségi változás? Köszönöm szépen.
 5. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy 4533 Sényő településen mikor várható hálózat fejlesztés. Már a konkurencia 3 éve kiepitette a saját gyorsabb 1000MB/S hálózatát, de nem szeretnék váltani a magenta kedvezmények miatt. Így viszont csak 5MB/S sebességre képes a telekom hálózata. Se játékot nem lehet ps4 re gyorsan letolteni és az IP tv sem érhető így el. Beszéltem a konkurenciaval és azt mondták hogy mivel EU támogatásból épült a halozatuk ezért lenne rá lehetőség hogy más szolgáltató is használja a vonalat. Telekom miért nem él ezzel a lehetőséggel? Köszönöm. Boldog Új Évet!
 6. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy mikortól várható Sony Xperia telefon a kínálatban? Nagyon hiányzik ez a márka a kínálatból. Nagyon örülnék ha vissza térnének a Sony termékek a telekom kinálatába, mert igazán minőségi termékeket gyártanak és még is alul vannak értékelve. Köszönöm. Zoli