Rege

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Rege posztolt

 1. Szia, Ezen már a fórumba írás elött túl voltam és sajnos semmi. Most a modem cserével próbálkozok, mert elvileg az AX-es új modem már tudja alapból 1 porton Köszönöm a segítségeket!
 2. Szia, A helyzet továbbra is változatlan A kábeleket is lecseréltem CAT6-ra....
 3. Szia, Így van minden beállítva, de sajnos továbbra sem akar működni. Most próbálkozom a modem cserével (ami bajos lesz, mert 2020-as portfóliós a szolgáltatásom és még az AC-s modemet kaptam... AX-es már újabb és az tudna mindent is, de részemre nem elérhető )
 4. Szia Sagemcom fast 5655v2 kerult kihelyezesre. Akkor megprobalom hatha lehet csereltetni mert az lenne a szuper ha egy porton tudna. Jelenleg 2 kabellel van osszekotve az szgep ahogy irtam, de igy nem kapja a 2gbps flash-t (vagy lehet az integralt + asus a problema es kellene meg egy kulon nem alaplapi kartya? Koszonom
 5. Szia, A modem nem csak 1Gb/s-et tud leadni portonként? Ilyen kártyám van: https://www.asus.com/Networking-IoT-Servers/Wired-Networking/All-series/PCE-C2500/ Az oldalon azt írják ha megnyitod, hogy CAT5E kábellel kompatibilis 2,5Gb/s-en. Akkor elvileg ha a kábelt cserélen CAT6-ra és csak egy kábelt dugok a modemből a kártyába és módosítom a kártyát auto negotiation-ra akkor mennie kell? (En ilyen beállítást nem találok a kártyán: auto negotiation) Kösziii
 6. Szia, Azt megkérdezhetem, hogy azt hogyan érted el 1 porton a modemből? (Elvileg 1 porton nem tudja leadni a 2gb-et a moden ) Rendelkezek egy asus 2,5Gb/s-es hálókártyával a gépben és egy integrált 1Gb/s-es alaplapi csatlakozóval, de nem hogy az asus-al de még a 2 hálókártyával együtt sem tudom kikényszeríteni a 2Gb/s sebességet.... Tudnál esetleg segíteni? Nagyon köszönöm!