Tomm

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Tomm a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

Profil megtekintések

542 profilmegtekintés
 1. Sikerült összekalapálni! De ez nem a Telekom érdeme hanem a fórumozóké!
 2. Siker! Leírom, hátha a jövőben segítség valakinek: Telekom routerben: - Ugye a jelszó, felhasználónév direkt elrontva, pppoe passthrough bekapcs, IP címe maradt a 192.168.0.1 - DHCP kikapcs - UDM WAN összekötve Telekom LAN1-el UDM-ban: - Külön VLAN-t létrehozni a TV-nek. DHCP kikapcs, Gateway 192.168.0.2/24, IGMP bekapcs - UDM két portjának profilját erre a VLAN-ra állítani (nálam 3 és 4) - Egyik portba megy a TV box, másik a Telekom router valamelyik portjába - Boxban DHCP helyett manuális IP beállítás, IP cím 198.168.0.6, átjáró 192.168.0.2, előtag 24, dns 84.2.44.1 és 84.2.46.1 Így van a boxon net és élő tv műsor is!
 3. Ne akard. Nálam egyáltalán nem működik ės állítólag nem lehet visszaállni a régire. Ez így most érdekes helyzetet szült.
 4. Köszi a tippet, most bekapcsoltam az UDM menüjében, de nem változott semmi. A Huawei routerben nincs ilyen lehetőség.
 5. update2: Telekom mobilnetről (akár telefonról wifin megosztva, akár Huawei 4G routerbe dugva) lejátsza minden csatornából az első 5 másodpercet, utána megfagy a kép.
 6. Telepítettem a PureVPN-t, hátha, de teljesen lehal tőle a box
 7. Sziasztok, Ma kihozták nekem az új IPTV Android boxot ami nem működik sajna. Jelenleg a Telekom routert modemként használom pppoe passthroughal. A routerem egy Ubiquiti UDM. Az Android box kap netet, minden működik rajta (előzetesek lejátszása is), kivéve az élő TV műsor. UPNP-t bekapcsoltam, a boxnak Telekom DNS-t állítottam be a menüjében. Mit lehetne még kipróbálni?
 8. Nekem olyan gondom van hogy egy háztartásba csak egy internet előfizetés lehetséges, emiatt 2Gbitre szeretnénk váltani. Rá lehet egy Telekomos routerre akasztani két saját routert úgy hogy mindkettő ppoe-n kapcsolódjon, így esetleg két önálló ip-nk legyen?
 9. Működik! Király vagy! Köszi!!!