winer

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

winer a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Kicserélték a pwr-es boxot kaonra, látom a masik kaonrol a felveteleket
 2. Hagyd h menjen a szerelő. Nekem az a tapasztalatom h rendesek, rtelmesek. Ráadásul van közvetlen kontaktjuk a központhoz.
 3. Hali, Az érdekes az, h nálam a hülyewei box latjs a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le id tudom játszani. Ellenben a harmadik box amit kaonra cseréltek semmit nem lát ?
 4. Sziasztok!   A következő problémám van, hátha valaki már találkozott vele. Interaktív Sat előfizetés, 3 Hülyewej box amiből az egyik PWR-es. Hálózatba kötve ahogy kell, minden tökéletes, majd az egyik box kuka lett, csrélték egy Kaonmedia CO1000-re. itt kezdődnek a gondjaim. Az USB-n eddig használt 32 GB-os pendrive-t nem hajlandó megformázni, korábban a Huawei simán kezelte, ment rajta a timeshift és a felvétel is. Ezen kívül a Huawei látta a PWR-es boxon felvett műsorokat, a Kaon nem. Találkozott már valaki hasonlóval?
 5.   Elvileg ha a központ átállít interaktív sat-ra, akkor csak annyi teendő, hogy a router-ből tolsz egy utp-t a box-nak, újraindítot, pin 1234, és működik is a sztori.