Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

solc

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit solc posztolt

  1. 4 minutes ago, btz said:

    Igen. Ezek lesznek. Jönnek az Apostolok. Kár, hogy az apostol nem HD-ben lesz 😃 

    Köszönöm!

    Kár, hogy minőségi csatorna nem kerül be. A History2 nem volt hosszú életű.

    Most legalább a vallási műsorok kedvelői igények is ki lesznek elégítve :)

  2. 8 hours ago, btz said:

    FB_IMG_1601540941268.jpg

    Október 6-tól az Aréna4 sportcsatorna a Telekomnál is elérhető lesz! A csatorna csak az új IPTV Szuper családi HD és Szuper Családi Mozi csomagokban lesz elérhető, a HD az 50-es, az SD a 964-es programhelyen. 

    Végre!!! Így nem váltok szolgáltatót (egyenlőre).

    Köszönjük!

  3. 22 hours ago, teherwagon said:

    Hello @solc, csak az optikás részre: a leírtak szerint a piros valószínűleg a Tétől veszi a hálózatot, de lehet, hogy az eszközöket is arra felétek. ezért van az általad tapasztalt furaság (vannak ilyen hibrid megoldások sok helyen az országban). ennek viszont semmi köze a TV csatornás felvetéshez, a szerződéseket minden szolgáltató külön intézi a műsoros cégekkel

    Helló!

    Ezt sejtettem, hogy így van, csak akkor is furcsa, hogy a pirosnál kedvezőbbek az árak, még úgy is, hogy veszi a hálózatot a Tétől.

    Bocs az értetlenkedésemért, de szerintem érted mit nem értek.

  4. 10 hours ago, btz said:

    Amint lesz l valami, ide biztos ki lesz téve. Kövesd a fórumot

    Tudom, nem rajtad (rajtatok) múlik, de már tavasz óta meglehetett volna állapodni. Itt a fórumon is már jó páran kérdeztük, facebookon még többen, meg szerintem a telefonos ügyfélszolgálaton is elég sokan. A fórumot napi szinten követem, hogy van-e már valami fejlemény.

    Mivel már nincs hűségidőm, szerintem váltani fogok.

    Azért az érdekes (nagyközségben lakom), hogy a Telekom az optikai hálózatát megosztja a másik két szolgáltatóval (***** és pr)! Ha a piros szolgáltatóhoz megyek, akkor egy Telekomos szerelőnek be kell húznia a házba az optikai kábelt, utána a másik szolgáltatótól jön egy másik szerelő, aki hozza a HGW-t és a beltériket. Ezen tények fényében nem értem a Telekom hozzáállását. (Gondolom közösen tartják karban a hálózatot).

  5. Sziasztok Telekom szakértők!

    Lehet-e már tudni valamit arról, hogy mikor kerül be az Aréna 4 sportcsatorna a kínálatba?

    Az azért érdekes, hogy a piros színű szolgáltató és több kisebb szolgáltató már rég fel tudták venni a csomagjukba!

    Lemerem fogadni, hogy a hétfőn induló pesti tv zokszó nélkül be fog kerülni, hogy menjen az agymosása népnek.

    https://index.hu/belfold/2020/09/08/szeptember_14-tol_sugaroz_a_pesti_tv/

  6. 9 hours ago, Telekom szakértő said:

    Szia!

    A Magyar Telekom tartalombeszerzéssel foglalkozó területe folyamatosan figyeli a piaci szereplők aktivitásait, az egyes sportjogok jogtulajdonosok közötti vándorlását, illetve az előfizetőink igényeit.

     

    Mind a Spíler Extra applikáció (TV2 Csoport), mind pedig az Arena4 (DMC Zrt) csatorna jogtulajdonosaival kapcsolatban vannak, de egyelőre további információ nem áll rendelkezésre. Kövesd közösségi felületeink továbbra is, hogy azonnal értesülhess, ha bekerül. ^Attila

    Szia!

    Köszönöm a válaszod! Reméljük a legjobbakat.

    Szerintem lenne rá piaci igény, mert a Telekom a második legnagyobb az előfizetői bázisa.

  7. 13 hours ago, ApaFia said:

    El kell felejteni SD csatikat 2019 vége van! Amiből van HD verzió alapból azt kellene betenni a csati listába! ;)

    Én is szeretném elfelejteni az SD csatikat, csak ameddig vannak, addig azokat éri meg jobban betenni a csatilistába (gondolom én, lehet hogy együtt "olcsóbbra" jön ki, mint csak a HD. A fene se tudja).

    Anno a Da Vinci is elindult volna HD-ban, de szolgáltatóknak nem kellett, így el sem indították.

    És igen, amiből van HD verzió csak azokat kellene betenni.

    Itt is minden a pénzről szól.

  8. On 2019. 11. 03. at 7:00 AM, Roli82 said:

    2020. január 7-i változások:

    Az IPTV és műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809, Szuper Családi HD 201909 és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi és Szuper Családi Mozi 201909 díjcsomagokban, továbbá a Nagyvilág és Filmvilág csomagokban a Food Network csatorna helyett a History 2 csatorna, a Megamax csatorna helyett a Dikh TV csatorna kerül elosztásra, valamint elérhetővé válnak a Comedy Central HD és EPIC Drama HD csatornák. A Szuper Családi Mozi és Szuper Családi Mozi 201909 díjcsomagokban elérhetővé válnak a Viasat Nature HD, a Nicktoons HD és a Moziverzum HD csatornák.

    Az új programkínálatot 2020. január 7-től biztosítja a szolgáltató. 2020. január 1-je és január 7-e között a műszaki lehetőségek függvényében, a zavartalan átállás biztosítása érdekében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra, amely időszakban a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek. A csatornakiosztás változásával együtt a csatornasorrend is módosulhat.

    A Discovery Science HD-nak én is örülnék, de ha még csak SD-ben is visszarakná a Telekom, már az is jó lenne kezdésnek.

  9. Miért kell kivenni a két Discovery adót (Showcase HD és Science)? SD csatik helyett további HD adókkal kellene bővíteni a kínálatot. Azt hittem, hogy szeptemberben elidult ez a folyamat, de most egy picit csalódtam. Anno a két NatGeo-t (NatGeo és NatGeo Wild) is ki akarták vágni, szerintem a két Discovery adó is van olyan nézett.

    Bocs, a DTX kimaradt a felsorolásomból, bár azt alig néztem.

  10. Holnap reggel 9-re jön a szerelő. Ő is azt mondta, hogy vonalhiba lehet a dologban az oszlop és a ház között, de nem zárta ki, hogy a router is ludas lehet.

    Majd kiderül.

  11. Sziasztok!

     

    Lenne egy problémám. Van egy Speedport W 724v ci digitális elosztóm, ami az utóbbi napokban legalább egyszer újraindul naponta. Ma és tegnap többször is 1-2 órás különbséggel. Most nem tudom, hogy a router-e a rossz vagy a T-nél van gond valamelyik átjátszónál. Egy kis településen (Bugac) van iptv előfizetésem.

     

    Nem tudom más tapasztalta-e ezt a hibát?

×
×
  • Új...