solc

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

solc a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. A Discovery Sciencere is várunk egy ideje. Az is elég nézett volt.
 2. Köszönöm! Kár, hogy minőségi csatorna nem kerül be. A History2 nem volt hosszú életű. Most legalább a vallási műsorok kedvelői igények is ki lesznek elégítve
 3. Sziasztok! Jövőre ezek a csatorna módosítások igazak lesznek? https://dtvnews.hu/hirek/igy-valtozik-a-telekom-televizios-kinalata-2021-ben Az HBO2 HD és HBO3 HD üdvözítő, de hogy a History2 kikerül az már nem. Vagy a History2 is megszűnik, mint az rtl spike?
 4. Végre!!! Így nem váltok szolgáltatót (egyenlőre). Köszönjük!
 5. Bezzeg a kormánypropagandát toló pesti tv szennycsatorna befog kerülni hétfőtől!!! https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-valtozasok-osszefoglaloja-20200912-es-20200914-uj.pdf Köszönjük telekom!
 6. Helló! Ezt sejtettem, hogy így van, csak akkor is furcsa, hogy a pirosnál kedvezőbbek az árak, még úgy is, hogy veszi a hálózatot a Tétől. Bocs az értetlenkedésemért, de szerintem érted mit nem értek.
 7. Tudom, nem rajtad (rajtatok) múlik, de már tavasz óta meglehetett volna állapodni. Itt a fórumon is már jó páran kérdeztük, facebookon még többen, meg szerintem a telefonos ügyfélszolgálaton is elég sokan. A fórumot napi szinten követem, hogy van-e már valami fejlemény. Mivel már nincs hűségidőm, szerintem váltani fogok. Azért az érdekes (nagyközségben lakom), hogy a Telekom az optikai hálózatát megosztja a másik két szolgáltatóval (***** és pr)! Ha a piros szolgáltatóhoz megyek, akkor egy Telekomos szerelőnek be kell húznia a házba az optikai kábelt, utána a másik szolgáltatótól jön egy másik szerelő, aki hozza a HGW-t és a beltériket. Ezen tények fényében nem értem a Telekom hozzáállását. (Gondolom közösen tartják karban a hálózatot).
 8. Sziasztok Telekom szakértők! Lehet-e már tudni valamit arról, hogy mikor kerül be az Aréna 4 sportcsatorna a kínálatba? Az azért érdekes, hogy a piros színű szolgáltató és több kisebb szolgáltató már rég fel tudták venni a csomagjukba! Lemerem fogadni, hogy a hétfőn induló pesti tv zokszó nélkül be fog kerülni, hogy menjen az agymosása népnek. https://index.hu/belfold/2020/09/08/szeptember_14-tol_sugaroz_a_pesti_tv/
 9. Szia! Köszönöm a válaszod! Reméljük a legjobbakat. Szerintem lenne rá piaci igény, mert a Telekom a második legnagyobb az előfizetői bázisa.
 10. Tisztelt Telekom Fórum! Tervezi-e a Telekom az Aréna 4 csatorna felvételét a kínálatukba? Lassan kezdődik az NFL idény és az NHL is a rájátszásnál tart.
 11. Én is szeretném elfelejteni az SD csatikat, csak ameddig vannak, addig azokat éri meg jobban betenni a csatilistába (gondolom én, lehet hogy együtt "olcsóbbra" jön ki, mint csak a HD. A fene se tudja). Anno a Da Vinci is elindult volna HD-ban, de szolgáltatóknak nem kellett, így el sem indították. És igen, amiből van HD verzió csak azokat kellene betenni. Itt is minden a pénzről szól.
 12. A Discovery Science HD-nak én is örülnék, de ha még csak SD-ben is visszarakná a Telekom, már az is jó lenne kezdésnek.
 13. Miért kell kivenni a két Discovery adót (Showcase HD és Science)? SD csatik helyett további HD adókkal kellene bővíteni a kínálatot. Azt hittem, hogy szeptemberben elidult ez a folyamat, de most egy picit csalódtam. Anno a két NatGeo-t (NatGeo és NatGeo Wild) is ki akarták vágni, szerintem a két Discovery adó is van olyan nézett. Bocs, a DTX kimaradt a felsorolásomból, bár azt alig néztem.
 14. Sziasztok! Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy megoldották a problémát. Már nem kockásodnak a csatornák az sd-k és hd-k sem.
 15. Holnap reggel 9-re jön a szerelő. Ő is azt mondta, hogy vonalhiba lehet a dologban az oszlop és a ház között, de nem zárta ki, hogy a router is ludas lehet. Majd kiderül.