solc

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

solc a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Én is szeretném elfelejteni az SD csatikat, csak ameddig vannak, addig azokat éri meg jobban betenni a csatilistába (gondolom én, lehet hogy együtt "olcsóbbra" jön ki, mint csak a HD. A fene se tudja). Anno a Da Vinci is elindult volna HD-ban, de szolgáltatóknak nem kellett, így el sem indították. És igen, amiből van HD verzió csak azokat kellene betenni. Itt is minden a pénzről szól.
 2. A Discovery Science HD-nak én is örülnék, de ha még csak SD-ben is visszarakná a Telekom, már az is jó lenne kezdésnek.
 3. Miért kell kivenni a két Discovery adót (Showcase HD és Science)? SD csatik helyett további HD adókkal kellene bővíteni a kínálatot. Azt hittem, hogy szeptemberben elidult ez a folyamat, de most egy picit csalódtam. Anno a két NatGeo-t (NatGeo és NatGeo Wild) is ki akarták vágni, szerintem a két Discovery adó is van olyan nézett. Bocs, a DTX kimaradt a felsorolásomból, bár azt alig néztem.
 4. Sziasztok! Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy megoldották a problémát. Már nem kockásodnak a csatornák az sd-k és hd-k sem.
 5. Holnap reggel 9-re jön a szerelő. Ő is azt mondta, hogy vonalhiba lehet a dologban az oszlop és a ház között, de nem zárta ki, hogy a router is ludas lehet. Majd kiderül.
 6. Sziasztok!   Lenne egy problémám. Van egy Speedport W 724v ci digitális elosztóm, ami az utóbbi napokban legalább egyszer újraindul naponta. Ma és tegnap többször is 1-2 órás különbséggel. Most nem tudom, hogy a router-e a rossz vagy a T-nél van gond valamelyik átjátszónál. Egy kis településen (Bugac) van iptv előfizetésem.   Nem tudom más tapasztalta-e ezt a hibát?