Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

solc

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit solc posztolt

  1. solc

    IPTV

    A Discovery Sciencere is várunk egy ideje. Az is elég nézett volt.
  2. solc

    IPTV

    Köszönöm! Kár, hogy minőségi csatorna nem kerül be. A History2 nem volt hosszú életű. Most legalább a vallási műsorok kedvelői igények is ki lesznek elégítve
  3. solc

    IPTV

    Sziasztok! Jövőre ezek a csatorna módosítások igazak lesznek? https://dtvnews.hu/hirek/igy-valtozik-a-telekom-televizios-kinalata-2021-ben Az HBO2 HD és HBO3 HD üdvözítő, de hogy a History2 kikerül az már nem. Vagy a History2 is megszűnik, mint az rtl spike?
  4. solc

    Aréna 4

    Végre!!! Így nem váltok szolgáltatót (egyenlőre). Köszönjük!
  5. solc

    Aréna 4

    Bezzeg a kormánypropagandát toló pesti tv szennycsatorna befog kerülni hétfőtől!!! https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-valtozasok-osszefoglaloja-20200912-es-20200914-uj.pdf Köszönjük telekom!
  6. solc

    Aréna 4

    Helló! Ezt sejtettem, hogy így van, csak akkor is furcsa, hogy a pirosnál kedvezőbbek az árak, még úgy is, hogy veszi a hálózatot a Tétől. Bocs az értetlenkedésemért, de szerintem érted mit nem értek.
  7. solc

    Aréna 4

    Tudom, nem rajtad (rajtatok) múlik, de már tavasz óta meglehetett volna állapodni. Itt a fórumon is már jó páran kérdeztük, facebookon még többen, meg szerintem a telefonos ügyfélszolgálaton is elég sokan. A fórumot napi szinten követem, hogy van-e már valami fejlemény. Mivel már nincs hűségidőm, szerintem váltani fogok. Azért az érdekes (nagyközségben lakom), hogy a Telekom az optikai hálózatát megosztja a másik két szolgáltatóval (***** és pr)! Ha a piros szolgáltatóhoz megyek, akkor egy Telekomos szerelőnek be kell húznia a házba az optikai kábelt, utána a másik szolgáltatótól jön egy másik szerelő, aki hozza a HGW-t és a beltériket. Ezen tények fényében nem értem a Telekom hozzáállását. (Gondolom közösen tartják karban a hálózatot).
  8. solc

    Aréna 4

    Sziasztok Telekom szakértők! Lehet-e már tudni valamit arról, hogy mikor kerül be az Aréna 4 sportcsatorna a kínálatba? Az azért érdekes, hogy a piros színű szolgáltató és több kisebb szolgáltató már rég fel tudták venni a csomagjukba! Lemerem fogadni, hogy a hétfőn induló pesti tv zokszó nélkül be fog kerülni, hogy menjen az agymosása népnek. https://index.hu/belfold/2020/09/08/szeptember_14-tol_sugaroz_a_pesti_tv/
  9. solc

    Aréna 4

    Szia! Köszönöm a válaszod! Reméljük a legjobbakat. Szerintem lenne rá piaci igény, mert a Telekom a második legnagyobb az előfizetői bázisa.
  10. solc

    Aréna 4

    Tisztelt Telekom Fórum! Tervezi-e a Telekom az Aréna 4 csatorna felvételét a kínálatukba? Lassan kezdődik az NFL idény és az NHL is a rájátszásnál tart.
  11. solc

    IPTV

    Én is szeretném elfelejteni az SD csatikat, csak ameddig vannak, addig azokat éri meg jobban betenni a csatilistába (gondolom én, lehet hogy együtt "olcsóbbra" jön ki, mint csak a HD. A fene se tudja). Anno a Da Vinci is elindult volna HD-ban, de szolgáltatóknak nem kellett, így el sem indították. És igen, amiből van HD verzió csak azokat kellene betenni. Itt is minden a pénzről szól.
  12. solc

    IPTV

    A Discovery Science HD-nak én is örülnék, de ha még csak SD-ben is visszarakná a Telekom, már az is jó lenne kezdésnek.
  13. solc

    IPTV

    Miért kell kivenni a két Discovery adót (Showcase HD és Science)? SD csatik helyett további HD adókkal kellene bővíteni a kínálatot. Azt hittem, hogy szeptemberben elidult ez a folyamat, de most egy picit csalódtam. Anno a két NatGeo-t (NatGeo és NatGeo Wild) is ki akarták vágni, szerintem a két Discovery adó is van olyan nézett. Bocs, a DTX kimaradt a felsorolásomból, bár azt alig néztem.
  14. solc

    IPTV

    Sziasztok! Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy megoldották a problémát. Már nem kockásodnak a csatornák az sd-k és hd-k sem.
  15. solc

    IPTV

    Holnap reggel 9-re jön a szerelő. Ő is azt mondta, hogy vonalhiba lehet a dologban az oszlop és a ház között, de nem zárta ki, hogy a router is ludas lehet. Majd kiderül.
  16. solc

    IPTV

    Sziasztok!   Lenne egy problémám. Van egy Speedport W 724v ci digitális elosztóm, ami az utóbbi napokban legalább egyszer újraindul naponta. Ma és tegnap többször is 1-2 órás különbséggel. Most nem tudom, hogy a router-e a rossz vagy a T-nél van gond valamelyik átjátszónál. Egy kis településen (Bugac) van iptv előfizetésem.   Nem tudom más tapasztalta-e ezt a hibát?
×
×
  • Új...